GZMNY Merhaba kızlar 9 haftalık ikiz gebeydim çift yumurta dün kontrolde diğerinin kalbi durmuş çok korkuyorum diğerine bisey olur mu onu da kaybedermiyim diye
Merveikratanem GZMNY korkma kuzum benim ikizim 4 aylikken kalbi durmuş ben şuan 25 yaşındayım üçüzleriminde kalp atisi olusmadi ikizlerim 5 aylık oldular
Cicilibicili GZMNY benim de ikiz başlayıp teke düştü. Diğer kese hiç bi zarar görmedi. Sonraki kontrolümde keseyi bidaha görmedim
34ilayda GZMNY gönlünü ferah tut canım benim 🤲 benimde ikizlerim vardı birinin kalbi durmuştu diğer haftdada öbür bebeğimin kalbi durdu kürtaja aldılar. Ama herkesin vücut yapısı farklı bende öyle olup başkalarında olmadığınıda gördüm sen canını sıkma 🌸🌸🌸🌸🌸
Tutiko GZMNY gebelk te pıhtılasma dan dolayı oluyor geneelde kalp durması bi baktrsanız digeri icin önlem alınırdı hematolojiye gitseniz
Cicilibicili GZMNY ben çoktan doğum yaptım. Aslında böyle başlayıp teke düşen oluyormuş. Rahatsızlık vs demedi doktorum. Olabiliyor demişti.
Tutiko GZMNY yetersz gelmiştir. Canm kilo basına hesap yapılır 0.1 ile carpılır ona gore degerlerine bakıldımı hiç