Inan_busra40 Kızlar burun aspiratörü sizce gerekli mi? Manuel mi alınmalı yoksa elektrikli olanlardan mı? Siz aldıysanız nasıl tercih ettiniz fikirlerinize ihtiyacım var 🥰
Merveii Inan_busra40 ben manuel aldım. Normalde doktorum onermedi bebeğin burnu icin sakincali damarlarında kanamaya sebep olabilir falan diye. Ama manuelle şiddetini ben ayarlayabiliyorum diye sıkıntı yapmadı
mercimekmi Inan_busra40 ben sümük olayından aşırı tiksiniyorum bebeğiminkinden belki tiksinmem ama yine de elektrikli braun burun aspiratörü aldım. şu an daha kullanmadım yorumlara baktığımda iyi yorum kadar kötü yorum da vardı. başlığın yıkanabiliyor olmasını avantaj olarak gördüm. 2 ayrı başlığı var biri küçük diğeri daha büyük bebeklere göre. deniz suyuyla birlikte kullanacağım. teyzem geçen yıl doğum yaptı manuel olanlar bebeğin burnunu kızarttığını söyledi sonrasında braundan o memnun kaldığı için bende aldım. fiyat olarak biraz pahalı nexus diye bir marka daha var muadil olarak gösterilen indirimden baya uyguna bunu almasaydım onu alırdım muhtemelen. benim için alınması gereken bir ürün ama yine de tercih size kalmış
Nskyhn Inan_busra40 ben almadım almayacağım şırınga ile yapacağım doktorlar şırınga öneriyor..zaten aspiratörden yegenlerim falan korktu hep
bkoc Inan_busra40 ben chico marka aldım hatta ateş ölçer hediyeli trendyoldan, görümcem de kullandı 2 çocuğu var sıkıntı yaşamadı bebeklerin burunları çok fazla tıkanıyor, bence ihtiyaç diye düşünüyorum manuel olduğu için daha rahat diye düşünüyorum
Inan_busra40 Merveii önerenlerde var çünkü bebeğin burnu tıkanınca emmekte zorlanıyormuş ve ağlıyormuş sürekli🥲 hangi marka aldınız acaba 🥰
Merveii Inan_busra40 baby plus aldım. Öncesinde serum fizyolojikle yumuşatmak lazımmış. Brunonun serum fizyolojigini aldım bı de 🙂
Inan_busra40 mercimekmi peki internetten getirttirdiyseniz link paylaşır mısınız rica etsem 🥰 bu arada açıklamanız çok güzel olmuş çok teşekkür ederim ❤️🔥
mercimekmi Inan_busra40 https://www.hepsiburada.com/braun-bna100-burun-aspiratr-temizleyici-p-HBV00000NOOF5?magaza=ebebek&url_src=ios-product-detail ben bunu aldım o zaman da diğer modellere göre pahalıydı ama şu an fiyatını görünce şok oldum mart ayında yarı fiyatından biraz fazla ödeyerek almıştım. dediğim gibi henüz kullanmadım ama umarım memnun kalırım. eğer memnun kalmazsam dolaptan satarım diye düşünüyorum
Nskyhn Inan_busra40 ben de ama eşim yapacak büyük ihtimalle o daha soğuk kanlı belki öylelikle öğrenirim diye düşünüyorum
Mysaa Inan_busra40 otribebe kullandım ben canım hasta olduğu da mecbur gerekli oluyor insallah hiç hasta olmazlar da 😌