Ebrucala Yardımcı olursanız sevinirim Kızlar mide bulantısı yüzünden damardan beslendiniz mi Ne yapmam lazım
kuzucumoglum Ebrucala serumla ayakta durdugum oldu bulantım serumu yedikten sonra geçiyordu benim rahat yemek yiyordum
Escobar Ebrucala daha çok sulu şeyler yemeye çalıştım yiyemediğim günlerdede başık krakerle beslendim aşırı kustum doktor su içemezsen ozaman kötü serum taktırmam gerek demişti
acemimom1 Ebrucala 14.haftaya kadar şiddetli bulantı kusma yaşadım bir hafta hastanede yattım sadece serumla beslendim sonrasında aç karna ölü gibi yattım hep ama geçiyor….
ceylanonur 4 ay boyunca iki günde bir bir litre serum la beslendim geçiyor canım bebeğe zararı yok korkma
Ebrucala ceylanonur korkuyordum bende 7 haftalık bebeğim ama aşırı derecede bulantı yememezlik var gitmem için güç verdiniz teşekkür ler
Frncdeniz Ebrucala bende ilk aylar surekli serum aliyordum.doktorum zofer ve prillam verdi mide bulantisi icin
ceylanonur Ebrucala sakın korkma bebeğin senin şuan herşeyinle besleniyor yani bir nevi depoyu yiyo :) ikinci bölüme geçtiğin zaman inan bana o kusan benmiydim diceksin bu seferde durduramıcaksın kendini :)))
Cns322 Haftada artik bulanti kusmadan duramiyordum.3 gun hastanede yattım. Yeme içmeyi tamamen stopladilar.3 gun boyunca damardan beslendim sadece.