Tanemveannesi_ inciprenses Bu mükemmel kapatıyor bende açık tenliyim ama Antalya sıcağı malum yüzüm bı tık daha buğday 08buff kullanıyordum.
Mervemurat94 inciprenses Bır ıkı ton koyu olsa anlarım resmen zencı kullansa yerıdır yanı başka fondöten tarzı bıreey varsa onla rngını acabılırsın
Dark inciprenses fondöten degilde bb krem daha iyi olur bence. Benimde ten rengim açık bb krem kullanıyorum. Pure beauty. Günlük de kullanılabilir çok hafif
CansuDRY inciprenses Satıcı ne derse desin bu rengin sizde kötü duracağı gün gibi ortadaymış. Bazen hayır demeyi bilemiyoruz.
FatmaAkdemirErdoan inciprenses yoğun bi fondötense markasını göremiyorum ama saten parlak bitişli açık renk bi fondötenle karıştırıp rengi yakalamaya çalışın açıp kullandığınız için iade edin diyemicem çünkü denemişsiniz 🤷♀️
Tubmavi inciprenses o renk tabiki sana hiç uygun değil. Ben senden daha koyuyum yine de en açık rengi kullanıyorum. 🤭🤭
Umud-- inciprenses keşke dinlemeseydin prim alacaktır belkide göz var izan var almaniz hata olmuş tüp patlamis gibi Gratis işe iade edin alıyorlar uymadı deyince eve almıyor ama