Mdilekk Ya benim rengim koyulasti sanki önceden beyaz tenim vardı şimdi esmer oldum bildiğin böyle olan varmı ve doğumdan sonra geçiyor mu 🤦♀️
Mihrimahvuslat Mdilekk benim yengem bembeyazdı kadın hamile olunca o kadar kararmıştı ki yüzü ama şuanda görsen maşallah bebek gibi cildinde tek bişey kalmamış çilde çıkmıştı onda
benimmdunyamm Mdilekk bende beyaz tenliyim ama hamilelikle alakası buranın güneşi çok yakıyor karardim resmen 🤣🤣🤣 kışın bembeyazim yazın esmer hatta esmer de değil yarı kızarık yarı esmer falan
edis22 Mdilekk benm de sadece bir gogusum kararmis ya. Cok endiselendiriyor beni. Neden acaba boyle olmus?
Mdilekk Mihrimahvuslat inşallah benimkidr düzelir eşim kara kız diye dalga geçmeye de başladı ve doğumdan ne kadar süre sonra düzeldi 🤦♀️
Azra41 Mihrimahvuslat ayyyh bende de çil çıktı aglicam ya 😄 bide doğru düzgün disari çıkan birisi de değilim hahaha 😄
Mihrimahvuslat Mdilekk yani baya oluyor bu tam hatırlamıyorum ama çok uzun zamanlar sürmedi öyle hatırlıyorum
Mihrimahvuslat Azra41 valla geçiyor zamanla ama geçmese de çillide insan çok tatlı oluyor eskiden vardı yüzümde evlenmeden şuanda yok hamile falan değilim😁
Mdilekk edis22 gogsumde karardi benim ona herkes geçiyor diyor inşallah geçer kendimden iyice tiksinmeye başladım 😥
Azra41 Mihrimahvuslat giz bende pirinç suyuyla geçirmiştim gitmişti yüzümde burun kısmımda vardı sadece hamilelikten sonra tekrar çıkmışlar minnaklar 🥰😄