Mihrimahvuslat Meral2158 sucuk yerine geçmez belki ama kıymadan kimi yapıyor buzluğa atıp gerçi döner gibi oluyor ama baharatlarla o tadı yakalamaya çalışabilirsin ☺️
ozlemkrkmz Meral2158 bişey olmaz canım bende yedim 33 haftalığım bi sorun yok çok şükür ama iyice piştiğinden emin olmalısın
Durubebegim Meral2158 yiyebilirsin bişey olmaz valla ben hep yedim ama her ihtimale karşı tos makinasında biraz kızart istersen😁
mor_menekse Meral2158 iyi pişirip çok nadir yerden bişey olmaz canm . Ama çok fazla yeme bence sonuçta sucuk felan çok sağlıklı bişey değil nasıl yapıliyor güvenilir mi bilmiyoruz. Ben şimdiye kadar 2 kere yemisimdir kahvaltı da. Aldırmıyorum artık eve 😊gözüm görmeyince canımda istemiyor 😊
Cansudeniz122 Meral2158 Sucuk,salam,sosis,çiğ köfte ,kola o kadae çok seviyorum ki.Ama 9 ay hiç yemedim.Çocugum hala doğmadı.Doğsun sabah kahvaltısında hepsinden yicem ahtım var.😂 zararlı kuzu ama çok istediyse pişir iyice bi iki tane ye.
cahillesohbetikestim Cansudeniz122 ondan hiç yiyemiyorsun canım emzirdiğin için gaz yapıyor 🤣 4 aydır burnumda tütüyor çiğ köfte
mor_menekse Cansudeniz122 ayyyyy çiğköfte öyle çok severim ki hamilelikten önce sürekli yiyordum 😍ama hamileliğim de canım istemiyor sanırım vücudum beni uyarıyor yeme diye çok şükür canım isteseydi yemeden duramzdim heralde çünkü krize giriyordum canım isteyince 😊
Citlenbik Cansudeniz122 bende hüç yemeidm benim de ahtım sucuklu kaşarlı tost odaya söylemek hemen bir de şekerim var patetes kızartması die iç çekiyorum doğduğu an Allahın izniyle tost patetes yicem 😅😅
Cansudeniz122 cahillesohbetikestim Yaaa deme🥰🤭🙈 En azından kendimi tatmin etmek için azcık yerimm.Emzirdikten sonra😂😂
Fatmaztrk Meral2158 normalde yasak ama çok az ye bence ☺️ bende çok severim sucuğu ama hamilelikten beri aşırı tiksindim asla yiyemiyorum 🙄
Pandaana Meral2158 canım ısıl işlem gören ürünlerin tüketilmemesi gerekiyor kıyma ve lokman hekimlerde baharatı satılıyor kendin yap ye için rahat etsin 🥰
cahillesohbetikestim Cansudeniz122 ben hamileliğimde çok yemiştim hepsini şimdi emzirmeye bırakınca yenilecekler listesi yaptım 🤣
mor_menekse Cansudeniz122 iyi yaptın kuzum sabret senin canın çekiyorsa sıkıntı iyi dayanıyorsun Allah’tan benim canım çekmiyor eşimde şaşkın sen nasıl çiğköfte canın çekmiyor. Hamilelikten önce durmadan yerdin diye 😂