Gizem260 İdrar tetkiki(tam otomatik idrar biyokimyası ve m lökosit) değeri olması gereken 0-3 ama benim 24 çıkmış anlayan var mı sanırım idrar yolu enfeksiyonum var 29 haftalığım bu arada
Hande1nur Gizem260 evet enfeksiyon var hemde yoğun,doktorun sonucu görünce antibiyotik başlayacaktır,o geçirir insallah,bol bol su icmelisin,bende yaşadım ilk zamanlar yoğundu benimde ama şükür gecti
benimmdunyamm Gizem260 bende lökosit 3 + şeklinde çıkmış doktor antibiyotik başladı bir de şase verdi şuan kullanıyorum ve artık ilişki yasakladı enfeksiyon erken doğum riski yaratiyormus son 3 aydayim zaten yasak sonucu görmeden yasaklamisti zaten önlem amaçlı sonucu görünce tamamen yasak
Pemberuya Gizem260 10 aylık evliyim inanır mısınız evliliğin ilk haftasında başladı devam Allah devam işte en sonunda internetten böğürtlen kökü sipariş verdim onu düzenli içtim sonra Dr enfeksiyon yok dedi geçirdi sanırım size de öneririm
Hande1nur Gizem260 ilk haftalar daha tehlikeli dusuge felan sebep oluyor,ama haftan ilerde şükür,korkma korkma ilaçlarını düzenli içersin sonra ilaç bitince tekrar kültür alcaklar senden geçip gecmedigone bakilacak
Gizem260 Hande1nur şimdi sağlık ocağına gittim orda kan vermiştim önemli değil bol su iç dedi ilaç falan vermediler anlamadım ne mantık ya
Hande1nur Gizem260 sağlık ocağının ne verdiği ilaçları kullanırım ne de onların verdiği talimata uyarım,sen kendi kadın doğum doktoruna görüş dahaa saglikli
Pemberuya Pemberuya ama ben hamile değilim öyle içtim belki size yasakta olabilir bir araştırın isterseniz çok geçmiş olsun 🙏