Mysngl Kızlar kaç haftalıkken bulantılarınız başladı ve bitti benim 5+ 2 şu an hafif var sankim sinyal veriyor ikinci hamilelik belki farklı olur diyordum bakalım
Baliminannesii Mysngl 7 haftada başladı 20 haftalık hamileyim hala kusmam bulantım devam edıyor yedim çıkıyor afedersiniz inşallah çabuk geçer banada dua edin geçsin 😀🙏🙏
kuzucumoglum Mysngl vala bende 7+5 haftaligim sağım solum belli olmuyor heran heryere cikarabilirim prilam kullanıyorum ama oda bazen etki etmiyor gibi sevdiğim şeyler bile gözümde karardi
Gmzbiri Mysngl 5.haftadan 15.haftaya kadar sürdü canım. Öyle sadece sabah bulantısı değildi benimki tüm gün sürüyodu çok halsizdim. Sadece su muz ve kraker yiyebiliyodum. 13.haftadan itibaren azalmaya başladı. 15.haftada da tamamen geçti çok şükür.
Banum22 Baliminannesii bende 5haftada basladı 13haftam suan hala davam edıyor basım cok agrıyor halsızım yıyemıyorum canım hıc bır şey cekmıyor yalnızca muz yıyorum
Rukiye24 Tam 4 haftalığım hiç belirtim yok çok nadir kasıkta sancı oluyor akıntı var tabi o belirti değil normal zaten
Mysngl Gmzbiri evet 12 den sonra azalıyor diyorlar ama benim ilkinde 17. haftada azalmıştı şimdi bunda nasıl olacak acaba bekliyorum korkuyla
Sehrbnon12 Mysngl benim 6+5 de basladı 13 haftaya girdim hala iştahsızlık ve kusma bulantı devam ediyor
Mysngl Sehrbnon12 ay desene her an risk var bulantılar 6 da başlar diye düşünmüştüm ama sizin 7 de başlamış