prenseslerblogg Sultannozen Kuzum öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin ama sen gönlünü ferah tut arkadaşıma down sendromlu dediler çocuk zehir gibi maşallah anneme kızının kafası gövdesinden büyük demişler Allah’a şükür hiç bi problemim yok o yüzden bazen böyle şeyler oluyor Dua et bol bol kendini üzersen bebeğin de üzülür onun sana ihtiyacı var annesi 😊
Sev-can Sultannozen öncelikle geçmiş olsun ne tanılar konuluyor da bebekler turp gibi doğuyor başka doktorlarada görünebilirsin seçenek olarak bir iki dr kalma derim arkadaşım. Miyomlu gebelik yaşadım banada drlar ya bebek ya sen dediler ikinizden biri ölcek dediler 8 ay boyunca ya karnımdaki bensiz neyapcak yada ben karnımdaki olmadan neyapcam diye yaşadım. Sonuç ? Hamd olsun yaşına girmek üzere şuan 🤲 sen tedbirini al takdiri Allah’a bırak 🫶
Sultannozen Sev-can valla gitmediğim Prof perinatolog kalmadı canım en son geçen hafta umudumu kaybettim artık o çocuğu kucağıma hayali kalmadı içimde ultrasonda o kadar bariz beliki ayak ve elleri sadece ümidimi allahtan kemsedim yani anca allahtan gelen bir mucize olur onun dışında gördüklerimle ve araştırmalarımla başına gelen kişilerle aynı durumu yaşıyor olmamla biraz zor 😞 yanlış teşis konulması
Sultannozen Mavidunyamm yani bende kabullenmişim artık sadece umudumu kesmek istemediğim için pek yaptırmadım bende aynı şekilde ulaştım herşeyin bilincindeyim zaten ölecekleri için ameliyat vs birşey yapmadıklarını yaşamadıklarını herşeyi biliyorum dermanı olan bir dert olsaydı yapardım ama yapsaydımda şimdiki gibi elime geçen birşey olmazdı kesinleşmiş olurdu o kadar bir çareee olsa ona göre yaptırır hastane seçerdim yenidoğan doktor vs ama malesef 😔 Allah sabır versin çok zor bir durum 9 ay bir misafir gibi sonra yok çektiklerinde kalıyorsun
Sultannozen Meresss pev ekivarus oluyor canım çarpık bacak sendromu bende tek ayakları öyle olsaydı tanıyı koyarlardı ama elleri pençe el dedikleri olay bide göbeği geride geliyor gelişim olarak Allah duysun sesinizi Allah beni onları herkesi yanıltsın inşaAllah ol der olu verir onun mucizesi çoktur yeterki istesin Allah razı olsun
Meresss Sultannozen öyle canım neler diyolar sağ salim doğuyor bebekler sağlam diyolar doğumda bişey gerçekleşiyor rabbim ne yazdıysaa o önüne geçemeyiz meleklerimizi sağ salim alalım kucağımıza inşallah imtihanlarımız evlatlarımızın üzerinden olmasın 🤲🏻🤲🏻
Barbekusos Sultannozen ümidinizi kaybetmişsiniz ama yapmayın mucizelere inanın. Insallah siz de doktorlar da yaniliyorsunuzdur. Dualarimdasiniz. Allah içinize ferahlık versin. Bol bol dua edin. Bir gun buraya yazıp mucize oldu demek nasip olsun inşallah.
Sultannozen EddaBilkil canım Allah seni hayırlı haberlerle karşılaştırsın belki bana umut olursun valla 9 ay misafir ağırlamış olursun kuzunu eğer öyle birşey varsada Allah diğer dünyada sana şefaatçi kılsın doktorum önerdi doğumuma birşey kalmadı ben kendim yaptırmak istemiyorum öğrensemde şimdiki gibi elimden birşey gelmeyecek ne gelirse ondandır her durumu kabuk edip onu kucağıma alacam gibi hayallere gitmedim eğer bir tedavi olsaydı yapardım doktor hastane vs araştırmak için ölecekleri için ameliyat bile yapmıyorlar zaten kesin teşis için topugundan bir kan almaları yetiyor belkide imtihan ediliyorum o yüzden hiç yanaşmadım
EddaBilkil Sultannozen inşallah sende evhamını boşa yağıyosundur. İnan öyle yada böyle evladımızla sınanmak gerçekten çok zormuş. Rabbim duaşarımızı kariılıksız bırakmasın. Ben sonucumu aldım az önce. Temiz çıktı sonucum yanlış giden birşey olsa bile Allab tam verilen mucizem diyecektim. Çok şükür
Sultannozen Meresss Amin canım benim Allah razı olsun inşaAllah o müjdeli haberi sizinle paylaşırım 🤲🏻
Sultannozen EddaBilkil çok sevindim senin adına Amin canım Allah razı olsun Allah kimseyi dara koymasın bu gibi durumlarda peki ultrason yaptırıdnmı birşey dedilerdimi sana orda
haticenurrr rabbim şafi ismi hürmetine tüm annelerin duasını kabul edip bebeklerinize şifa versin insallah, rabbim ol der ve oluverir ondan baska sıgınacak kapımız yok insallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız yavrularınızı🙏🏻
EddaBilkil Sultannozen evet ölçümleri normal çıktı herşey normal sıvı az su iç dedier. Aonra trisomi 18 pozitif çıktı. Fetal dna önerdi düşünmeden yaptırdım. 1 hafta oldu dün sonuç aldık. Herşey olması gerektiği gibi hiç vir sorun yok dediler. Bu testle cinsiyete kadar öğrendik. Cinsiyet sadece doktora söyleniyor bizde cuma gidicez teyzesi öğrenecek. Ama 1 hafta nasıl geçti gel bana bir sor. Rüyaların kabusların ağlama krizlerinin haddi heaabı yok. Ama şükür temiz çıktı zaten çıkmasa bile rabbim verdi bana bu hediyeyi aldırma taraftarı değildim. Demem o ki sen dua et doğunxa senden benden sağlıklı olur bilemezsin.
yamacalimoms Sultannozen İlk oğlumda detaylida bağırsak parlaklığı görüldü down dediler, sapasağlam doğurdum.Ust komşuma 5 ayrı doktor yatalak çocuğun olacak dediler çocukta zerre kadar sıkıntı çıkmadı,yani bazı şeyleri doktorlar da bilemiyor doğmadan üzme kendini 🌼
Sultannozen EddaBilkil Anladım canım ben öğrendiğimden beri gece kabuslarındayım sıkıntı üzüntü stres herşey zaten yansıyor çocuğa elimde değil bir an aklımdan çıkmıyor senin belirti yok fazla ama testin pozitif çıkması şaşırtıcı demek pekte güvenmemek gerekirmiş benim ultrasonda çok bariz beli ama bilmiyorum ne olacak
EddaBilkil Sultannozen sakım öyle düşünme. Evet haklısın herşeyi düşünüyorsun bende senim gibiydim. Hele diğer test sonucu çıkana kadar neler yaşadım ben biliyorum seni anlıyorum. Ama Allah büyük. İstersen fetal dna yaptır. İçim rahatlar.
OzgeSrc Sultannozen paylasiminizi yeni gordum kendinizi sakin uzmeyin hamileliliginizin tadini cikarin.Ayaklari ice donukse muhtemelen pes ekinovarustur. Ki insallah degildir ama oyleyse bile uzulmeyin benim kizim oyle dunyaya geldi ve suan 3 yasina giriyor. Tedavisi var sukurler olsunki. Dogar dogmaz alciya aliniyor 2 ay icinde ayaklari normal seklini aliyor zamani geldiginde diger bebekler gibi oda yuruyor. Diyecegim o ki butu dertler boyle olsum rabbm dermansiz dert vermssin kendinizi hic uzmeyin lutfen bunun varsa bile cozumu var 🌸🌸
Sultannozen OzgeSrc canım ayakları tek olsaydı evet tanı pes ekinavorus koyacaktılar teşhisi dermansız bir dert değildi umursamazdım 😔ama elleri yumuk ve açmıyor lanet olası bir hastalık var trizomi 18 diye ölümcül bir kromozom bozukluğu doktorlar ona yoruyor
OzgeSrc Sultannozen doktorlar zaten felaket tellali hep en kotu ihtimalk soyluyorlar kendink uzme nolur Allahin izniyle saglikli dogdu diye buraya yazacan inaniyorum bak gorursun