ozgeuguz3920 Merhaba, nasıldı doktor ben de bu hafta için de gidicem araştırdım ama hiç bir şey yazılmamış Ebru hanım hakkında fikir verebilir misin?
Eliftass ozgeuguz3920 merhaba ben 21. Haftamda Ebru hanıma gitmiştim detaylı usg için gayet memnun kaldım uzun uzun inceledi 1 saat kadar sürdü göstermediği yerleri oldu onun için yürüyüş yap birşeyler ye tekrar gel dedi görmeden bırakmadı yani ilgili biraz sessiz konuşup anlatıyor ama çok önemli değil zaten rapor yazıyor kendi doktoruna veriyorsun CD verdi iki de fotoğraf baskısı verdi usg görüntülerinden güzel olanlardan gidebilirsiniz yani gönül rahatlığı ile ☺️
ozgeuguz3920 Eliftass çok teşekkür ederim bilgiler için çok sağol ❤️ İçim rahatladı insan ister istemez nasıl doktor iyi mi ilgili mi diye eğlenmeden edemiyor malum bir de hormonlar girince devreye daha da pimpirikli oluyor insan 🤭
Eliftass ozlem__37 ben şu an 37 haftadayım 21. De yaptırmıştım 800 TL idi ama zam gelmiş midir bilemiyorum yarın kontrolüm var sorabilirim isterseniz gittiğimde