Mucizeminnos Simgenurg ılık ballı süt ve meyveyle geçirdim bide tuzlu gargara yaptım zaten doktorlarda doğal yollarla geçirmeye bak diyo ateş yada öksürük olursa gel diyolar siz de bu şekilde geçirebilirsiniz
KkubraOz Simgenurg aynı belirtilerle pazar günü acile gittim covid olduğumu öğrendim😒 umarım sizinki covid değildir sadece parol kullandım hala covidim bol meyve ve su tüketiyorum. Ateşim çıkmasın diye günde 2-3 defa duş alıyorum ılık suyla. Bide et kemik suyuna çorba acılı sarımsaklı bunlar bana iyi geldi
Mucizeminnos Simgenurg bana da sadece parol yazmıştı kullanmamıştım ama çok kötüyseniz tabi doktorunuz en iyisini bilir herkesin boğaz ağrısı da aynı olmuyo çünkü çok geçmiş olsun🌸
Simgenurg Mucizeminnos eveeet ateşimde çıkıyor ya b grubu ılaclar varmıs gebelikte kullanılabılenn 😊 umarım ıyı olurum hemen dua edinnn
Mucizeminnos Simgenurg ateşte varsa tabi ilaç kesinlikle kullanmak gerekir ateş ve öksürük istemiyo doktorlar çünkü Allah tez vakitte şifa versin inşallah🙏🏻🌸
KkubraOz Simgenurg sağol canım sana da çok geçmiş olsun ıhlamur yap iç ben 2 gündür hastanede yatıyordum yeni çıktım. Başka bişeyde vermiyorlar ama ateşin 38,5 geçerse mutlaka acile git benim geçtiği için gittim ageş hamilelikte sıkıntılı bi durum çünkü
KkubraOz Simgenurg yok canım kendi doktorumda ıhlamur nane limon önerdi bende sürekli onu tüketiyorum