Bimucizeee Kizlar 28 haftalik olacaz yarin insalah ikizler rahim agzina tekme atiyorlar dun geceden beri kontrolum yarin erken dogum riskim var pesser takili sizce ne yapayim bilgili anneler..
_akalin3 Bimucizeee pesser takılıysa yapacagınız herşeyi yapmışsınızdır arada bende de tekmeyı oraya atıyo (27 haftalık hamileyim serklajlıyım) herhangı bır leke akıntı olmadıkca doktor sorun olmaz dmeişti veya dogum başlangıcı tarZında kasılma olmadıkca
Anisalenamom Bimucizeee Ayni durumdayiz makat gelis olan bebegim sanki böyle cikacak gibi Tam orama tekme atiyor doktor rahim agzimi ölctü 38 mm normal diyor sastim Bende
Seyoelif ben tekil gebeyim ve serklajlıyım 18, haftada başladı benim aşağı tekmeler.çok korkmuştum ama normalmiş .bu arada enfeksiyonda bazen öyle bi his yaratıyor bence bi tahlil verin
bsraguruler Bimucizeee pesserin arkasına mi koyuyorsun progestani burada okudum kimisi arkasına koyun diyor kimisi az bsy ittiriyorum diyor
bsraguruler Bimucizeee pesserin arkasına mi koyuyorsun progestani burada okudum kimisi arkasına koyun diyor kimisi az bsy ittiriyorum diyor
bsraguruler Bimucizeee bende öyle yapıyorum burada biri yazmış öyle kafam karıştı doktoruma soracam bugün bide dokunmak riskli falan diye okudum internette