Haticeegoktekin Herkeze merhabalar. Şuan 30+5. Haftamdayım. Bebeğim baş aşağı doğum pozisyonuna girmiş. Ama henüz doğum kanalına yerleşmemiş. Henüz çok erken değil mi biraz tereddütlerim var. Benimle aynıdurumu yaşayanlar var mı? Erken doğum ihtimali olur mu ?🥺
Minisimb Haticeegoktekin ben ne zaman doktora gitsem baş geliş pozisyonda diyor daha 23 haftalığım,ve bunu bir sorunmus gibi söylemiyor.Bebekler daha dönüyor normal bence,baş aşağı olması farklı bişey, doğum kanalına girmesi farklı bisey
Bkyya Haticeegoktekin 25. Haftamdan beridir bana hep baş geliş olduğunu söylüyorlar 37+2 olduk bir problem olmaz normal doğum istediğim için acaba dönecek mi ne zaman döner stresi yaşamadım en azından 🤭
Zeynppppp Haticeegoktekin benimki tam döndüğü hafta doğdu evde sürekli iş yapıyordum ayaktaydım biraz dikkat edin 28 haftalarda dönmeye başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam bende çantamı hazırda beklettm 35 haftalık doğdu
esn46kyy Haticeegoktekin 28. Haftadan beri baş geliş pozisyonunda bekliyoruz canım 37 haftalık şuan 😊
iremss Haticeegoktekin bnm ilk kızm 17 haftada doğm pozisyonu almıştı 39+6 da doğdu kanala inmediği sürece doğum gerçekleşmez
Smyye1B Haticeegoktekin 28.ci hafta kontrolünde baş aşağı duruyordu 36+3üz doktorum kanala girmediği sürece problem yok dedi 😌
Haticeegoktekin Çok çok teşekkür ederim hepinize içim daha da rahat etti. Umarım sağlıkla vakitlice gelirler 😍🤲