busradefne80 Merhaba anneler… Ben ilk doğumumu özelde yapmıştım ve hiç memnun kalmamıştım resmen paramızla rezil olmuştuk (tabi her hastane bir değil) şimdi kendi isteğimle devlette yapmak istiyorum ama aklımda çok soru işareti var ? Sizler ne düşünüyorsunuz?
Rabiaseher busradefne80 Ben ilk devlette yaptim memenun kaldim guzel ilgilendiler simdi yine devlette yapicam tabi hastaneden hastaneye degisiyo ins yine memnun kalirim
Seda1208 busradefne80 bende ilk doğumumu özel de yapmıştım şimdi devlet hastanesine gidiyorum benim de tereddütlerim var acaba nasıl davranıyorlar doktorlar ilgili mi insan ister istemez korkuyor artan Doğum fiyatları maalesef ki insanları artık özele değil devlete yönlendiriyor en azından ben o kadar parayı bir normal doğuma vermeyi çok saçma buluyorum 2.3 bin verilecek rakamlar ama 6.7.8 yani bunlar çok uçuk rakamlar
Buketyusra busradefne80 2 doğum yaptım devlette o kadar anlayışlı ilgili davrandılar ki özelde kardeşim öyle muamele görmemişti özellikle ikincide gelip gidip iyi misin diye bakıp gittiler canımlı cicimli konuşmalar doğum anındada aynılardı şimdi üçüncüye hamileyim kontrole özele gidiyorum doğuma devlete gidicem
Bkyya busradefne80 ilk doğumum olacak devlette yapıcam nasipse benimde çok aklıma takılan şeyler vardı ama yavaş yavaş geçmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda gebe izlemde verilen eğitimlerde bana doğumhaneyi gezdirdiler odaları vs gösterdiler baya ilgili davrandılar içim biraz rahatlamıştı 2 gün öncede nst de bebek hareketleri çıkmadığı için serum verdiler Bi süre doğumhanede yattım o esnada Bi doğum vardı ve içeride plates topları vardı ben onların olacağını açıkçası beklemiyordum 😊 ama en önemlisi o gün bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın Rabbim her insanda bir olmuyor tabi aksi birine denk geliriz bütün doğum sürecimiz mahvolur bu her hastane için geçerli sadece devlet değil özelde de çok aksi insanlar var maalesef
Minisimb Devlette de her hastane bir değil,hatta tamamen dogumunuza o an giren doktorla,ebeyle ,hemşireyle ilgili bir durum.Hastane belli bile olsa bu üçü belli olmaz kim olacağı.o yüzden bunun da garantisidl yok.Allah iyilerle karşılaştırsin