DilaraNefes Bugün daha cinsiyetini öğrendim 13 haftalık hamileyim kahverengi kanamam oldu düşük müdür
Patito__ DilaraNefes sanmam cnm kesinlikle dr una ulas ilac verior bnde 13 biterken olmstm ve ilac verdi dr dinlendm birde cok skur gecti ve dha olmadm kirmiziya dnmedikce normal fakat lekelenme oldgubsurece cok dinlen
Cemremm Genelde kırmızı pembe olan kanama tehlike derler ama muhakkak nöbetçi bir dt gidin veya arayın derim inşallah biley yoktur haber verin banada .
DilaraNefes İç çamaşırım kırmızı olduğu için rengi pek ayırt edemedim ama peçeteyle sildiğimde hafif kahverengimsiydi
sudamlasi DilaraNefes beyaz çamaşırın varsa onu giy yada ped tak ama peçetede görmüşsün zaten acile git iğne yaparlar👍🏻
Maviyesil121212 DilaraNefes pıhtılı kana, ve ağrıya dönüşürse telaşlan. Ki arkadaşımda oldu şu an 36. Haftasında. Sakın telaş yapma bende hep oluyor kahverengi akıntı. Ama doktoruna sormayı da ihmal etme
DilaraNefes Hastaneden geldim Progestan herhalde iğneyle hap verdi bunları kullan dedi bana şükür şuan oğlumda bişey yokmuş