Beyzanurss Kızlar uykudan uyandığımda ayağım üsten basınca alt kısım acıyor çok değil ama şişmiş ya nasıl önleriz şişliği suyuda fazla içiyorum 🥺
Mltmsncn Beyzanurss suleesrky 2 ay oldu dogum yapalı bende de öyleydi Dogum yaptıgım gün bile bariz azaldı 2 gün sonra da tamamiyle geçti.
suleesrky Benim de aynı. Resmen sabah uyandığımda tuvalete yürüyemiyorum acıdan. Sabah doğum yapacağım inşallah geçer. 🌸
Beyzanurss suleesrky inşallah geçer sabah yataktan kalkmak bir eziyet bana 🥺 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel anne 🫶🏼🥰
suleesrky Beyzanurss Amin canım benim, çok teşekkür ederim. ♥️ Hepsi geçecek Allah’in izniyle hiç merak etme.🌸
Haticelisa Mltmsncn merhabaa aceba vucudunuzdaki butun odemi attinizmi hemen? Yoksa kaldimi? Benim ayaklarim ellerim yuzum felan cok siste gecermi diye dusunuyorum🥲
Mltmsncn Haticelisa ilk hafta hepsi bariz gtti hatta kendimi cok zayıflamıs hissettim😅 ellerimi kıvıramıyodum acıyodu düşünün o denli Bol su içtim hep. Ama gidiyo cidden kilolar bile. 2 ay oldu 2-3 kilo anca fazlam vardır. Dikkat etsem oda gider
Haticelisa Mltmsncn ay masallah banada dua edin 🤣 20 ye yakin kilo aldim ama odemimde cok fazla korkuyorum gitmezse diye🥲😅