Kubra1010 Irmakdkm bi kere gittim onda da kan alıp gebelik var mı die baktılar ama kese görünmedi gebelik daha yeni dedi yarın tekrar gidicem doktora adetim de 10gün gecikti canım
Irmakdkm Kubra1010 benim kan tahlili yapmadan ultrason da keseyi gördü doktor canım inşallah bebişimide görürüm
Kubra1010 Irmakdkm bugün kesem görüldü benim de canım ama doktor 1aylık var yok dedi kese de 5 haftalıkken görülüyo sanırım kafam karıştı resmen
Kubra1010 Irmakdkm ayy ne güzel yaa cok değişik bi duyguymuş Rabbim sag salim kucagımıza almayı nasip etsin bizi de tüm annelerinde canım
goncacan Samiye ben edremitteym ama doktorum merkezde ali ozlere gidiyorumsevgi hastanesinde burdaki doktorlari sevemedim
Elifkiraz Nilufer13 Ewet çok ilgili memnundum sorulara cvp veriyo anlatıyo güzelce ben artık Doğum yaptım ama ☺️🙏
BurcuAdak Merhaba kılar bende 13+4 haftalık hamileyim balıkesirde devlette özcan yılmaza gidiyorum şimdilik memnunum bakalım ama altuğ bağcıyı cok övüyolar fazlada hastası var. Bi durum olmadıkca değiştirmeyi düşünmüyorum ama değiştirisem de altuğ beye gitmeyi düşünüyorum
SeilErdoan Aysglll merhaba detaylı ultrosona girdiniz mi acaba ? Bende 31inde gircem detaylı ultrosona devlette nasıl bakıyolar kaç dk sürüyo güzel bakıyolar mı perinatoloji bölümüne gitcem işte heycanlıyım
Samiye Aysglll 39+1 artik sonlara yaklastik 🤣 carsamba gunu çatı muayenesi olucam da onun icin sordum nasil yapiyo kerim bey bilmiyorum ve cok tirsiyorum
Aysglll Samiye Rabbim kucağıniza sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin inşallah 😊 Valla ne desem bilmiyorum daha tecrübesiz olduğumdan Allah yardmcn olsn canm:)