Lykiav Acil doğuma alındım ama önce Suni sancı sonrada alttan ilaç verdiler ve 1 santim açlmam var. Kızlar nolur dua edin. Doğurmak istiyorum
Lykiav Tombiss_anne vallaha kaçacak yer arıyorum. Karnımızda daha iyi. Bolca uyuyun ve dinlenin. Tadını çıkarın. 🤣Bunu diyeceğim aklıma gelmezdi 🤣
Tombiss_anne Lykiav aglamalara uykusızluga herseye razıyım ama gelsin istiyorum 4 kilo oldu artık taşıyamıyorum bacaklarım falan gitmiyor artık
Aylin_16 Tombiss_anne canım 4 kilo oldu demişsin ama kaç kilo doğdu bebeğin yanlış mı söylemişler kilosunu
Aylin_16 Lykiav ayy gözün aydın güle güle büyütün darısı banaaa 🥺 40+1 olduk ben bugün bütün gğn merdiven ve yürüyüş yapıcam bakalım nasıl geçti canım çok zor oldu mu normal doğum oldu mu ? bebiş kaç kg geldi ayy çok heyecanlı
Lykiav Aylin_16 dayadilar sanciyi ama o gece ve gündüzde 1 cm den başka acilma olmadı. Mecbur sezeryana aldılar. Çok küçük ama sağlığı yerinde çok şükür. ❤️ RABBİM kolay geçitlerden geçirirtsin inşALLAH ❤️
FeriDee Aylin_16 sana tavsiyem sıcak duş direk kasıklarina falan dök suyu. Bn yaptım sabaha doğum yaptım. Simdi yanımda uyuyo prensesim
Aylin_16 Lykiav yaa kıyamam yavrum çabuk toparlar merak etme Allah kolaylık versin güle güle büyütün 💕🐥
Aylin_16 Lykiav bol bol su iç rezene çayo iç sütün artsın canım üzülme anne sütü toparlar Allahın izniyle
Aylin_16 FeriDee yaaa denicem bugün sıcak duş aldım alttan da tuttum ama daha uzun tutayım bakim.. oyy maşallah yaa ben de prensesime kavuşsam 💕 Allah analı babalı büyütsün 🫶🏻🥹