Tubiis_0 Kızlar geçen hafta bebeğim aşırı hareketliydi gece kıpır kıpır karnımı yatar izlerdim uyutmazdı beni ama bu hafta hiç yok şuan mesela sadece elimle dürtersem hareketi var sizce sebebi ne olabilir yA sabah doktoruma yazıcam bu arada 26+6 dayım 🥺🥺
Hafize3536 Tubiis_0 belki ters dönmüştür benim kızda öyle cok hareketliydi meğer ters dönmüş başı yukarda 32.haftadan buyana şuan 36 haftayız dönmüyor bücürük o hareketleri kısıtlıyor 2 saatte 10 hareket yapıyorsa korkma normalmiş 🙏🏻
Xxz Tubiis_0 bende 26+5 im dediğin gibi geçen hafta çok fazla hissediyodum şuan iki saatttir uzanıyorum hiç ses seda yok. Uyuyo galiba diyorum artik gün içinde de çok az tırtıklar gibi oluyo bir yada iki kez hareket hissediyorum uzun uykulara geçmiş olabilriler. Eğer iki gün boyunca gece de gündüz de hiçbir hareket hissetmezsen hemen doktoruna söyle canım. Ufakta olsa 3 saat sonra birşeyler hissedersin
moom222 Tubiis_0 cnm 28 haftadan beri daha sert hissediyorum ,39 haftaligim bı haftadır sert ama ara ara nerdeyse zor hissettigimde oldu düzensiz olur mu zaten otuzlu haftalara kadar
Xxz Hafize3536 ne olunca ters döner biliyor musunuz. Yanibrn solda yatarken birden sağa dönüyorum gece o ara diyorum bebek dönmüş müdür hep aklımdan geciyo yavaş donmeye çalışıyorum amankayar dönerse diye ayy görmüyoruz ya çok ilginç bi duygu he
Tubiis_0 Hafize3536 gittim dün 2kere nstye soktu iyi çıktı bebeğin değerlerde iyi gelişimi kalp atışı suyu ama oda bi şaşırdı hareket etmiyor diye salladı beni yemek yedim geri geldim yine kıpırdamadı şimdi bugün bir daha gidicem
Hafize3536 Xxz mucize resmen sağa sola dönerken tani cocuğu rahatsız ediyoruz bizimle dönüyor son haftalarda 36+1 olduk biz sağa sala dönerkem bazen canım acıyor ama olsun sağlıkla gelsinde😍
Hazal_41 O zamanlar bende yaşamıştım böyle doktora gittiğimde bebek yuzunu sırtıma dönmüş eşi öne gelmiş o zaman çok hissedilmiyor iyi düşünün iyi olsun 🥰
Tubiis_0 Hazal_41 nst ye bağladı dün 2kere değerleri gelişimi suyu gayet normal dedi ama onun da dikkatini çekti hareket etmemesi bugün bir daha çağırdı 😔 çünkü hep videoya alıyordum karnımın üstüne birşey koyup kıpır kıpırdı ama şimdi hiçbirşey yapmıyor