Nisa1710 O kadar çoook çişim var gibi hissediyorum kiiiii ama bir gidiyorum tuvalete az bişey 😂 gece uykular haram oldu her saat başı bazen yarım saate 😥
[silindi] Nisa1710 ben de aynıyım ama birkaç gündür azaldı o his bebek yukarı çıkmaya başladı sanırım hafta 13 😁
Askiletotomsu Nisa1710 kaç haftalık Bende bugün oyleyim Korktum hatta idrar yolu enfeksiyonu mu oldum diye O da böyle hissettiriyor çünkü 28 haftaligiz
Naz0123 Nisa1710 malesef onu 10 senedir çekiyorum ben .az bişey de değil bildiğin hiç yapmamış gibi yapıyorum. Hamileyken daha da arttı bazen günde 20 yi buluyor.
edaliannee O his hiç bitmiyo başından sonuna kadar 😂 ama su içmekten vaGeçme enfeksiyon çok çabuk oluyo insan
Nisa1710 edaliannee su içmekten vazgeçemiyorum ama sürekli wc gitmektende 😂 uykuarım çok kalitesizleşti
Nisa1710 Askiletotomsu 38. Haftamdayım yani her gün bir öncekinden daha çok bir baskı ve tuvalete çıkma
Annesininkurabiyesi Nisa1710 ay aynı durumdan müzdaribim bende doğumun habercisi hep bunlar birkaç haftaya gelir bizim minikler 32+4 deyiz