Sevgii Merhaba değerli anneler ve anne adayları hamileliğimin 8.haftasındayım iki gün arayla hcg değerlerim ölçüldü doktorum artış cok az dedi iki kat olması lazım dedi düşük riski var mı ? Hcg 98200 şu an
Cemos Ben 5+2deyim bndende istemediler 😘 dikkt et ttlm cok zrlama kndni is guc konusnda 😗bence degern gayet iyi 😗
Se3008 Merhaba yeni katıldım aranıza birşey sormak istiyorum 28 günde bir adet oluyorum dün (26) olmam gerekirsen ben 25 inde öğrendim hamile oldugumu kanda 381 çıktı normalmidir? Kaç haftalıktır ? Daha muayne olmadım. Kese ne zaman görünür? Teşekkürler 🙏
SevgiiOA Se3008 Canım 1500 lerde vajinal , 5000 lerde karından ultrasonla görülür 5 ve 6 hafta arası. 48 saatte 2 kat artış oluyor ona göre hesapla git doktora 🙏 hayırlı olsun 🙏
sevilayumitozdemir Se3008 hayırlı olsun daha yeni bebiş 😊😊😊 benim 271 değerle kese gözüköüştğ canım 😊 ilk 126 çıkmıştı iki sonra 271 çıkmıştı 😊
Se3008 sevilayumitozdemir teşekkür ederim canım 🙂 yani gitsem keseği görebilirmiyim? Kalp atışlarını ne zaman duyarım ?
sevilayumitozdemir Se3008 canım ben 7. Haftada duydum 😊 sakın endişelenme duyamıyorum diye ben korkmuştum insan ilk olunca korkuyordu tabii 😊😊 kese gözükür ama
Kbrzynp sevilayumitozdemir nasıl hesapliyorsunuz acaba kimi son adet haftanin ilk gününden hesapla diyor.kimi son adet haftanın son gününden itibaren hesapla diye hangisi doğru doktor nasıl hesapliyor kaç haftalik oldugunu☺
sevilayumitozdemir Kbrzynp son adet tarihin kaçı ?ben başlangıcı söylemiştim 10 bunda başlamıştı sende öyle söylersin zaten bebek gelişimde kaçıncı hafta boydan kilodan gösteriyor 😊😊
Kbrzynp sevilayumitozdemir benim 20 Kasım başlangıç o zaman bugün itibariyle 5+3oluyor ben 6+2olunca gideceğim hastaneye kalp atışı duyulur mu