Asudee Arkadaşlar hamile iken hiç böbrek taşı düşüren oynayan oldu mu ne yapabilirim doktorunuz bişey önerdi mi 27 haftalık hamileyim
Zeyyyn Asudee 16 haftalıkken düşürdüm ameliyatlık boyutta değilse birşey yapamıyorlar bol su içtim biraz bozuk köy yollarında git gel yaptık arabada hamileyken de delilik mahvolmuştum yani bol sıvı dan başka bir şey olmuyor
canimbeybimmm Ben 8 haftalık hamileyken yaşadım maalesef kanalda tıkalı kaldığı ve çıkmadığı için ameliyatla aldılar. 1 hafta sonra diğeri kendiliğinden düşmüştü. Bol su içtim ve hep yürüdüm ama çok zordu. Allah yardımcınız olsun😔 tek diyeceğim bol bol su içmeniz
Trilece Böbreğim de taş var bir kaç kere kuvvetli ağrısını yaşadım acile gittim ama hamile olduğum için sadece parol serum verebildiler, maalesef kendisinin geçmesini bekledim çok zor Allah yardımcın olsun
Trilece Birde doktorum günde üç tane ye kadar parol alabileceğimi söyledi bana, aralarında en az 8 saat olmalı demişti
Asudee Böbreklerde taş yokmuş buna sevindim ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış çok kötü rabbim kimsenin başına vermesin antibiyotik kullanmam gerekiyormuş
Butterflyank Asudee antibiyotik ne vermişlerdi size bana tek doz antiivetdi doktorum gebe olduğum için