Yldzalra 28 haftalık hamileyim kızlar bugün ne acı ne ağrı olmadan makattan kan geliyor taze kan korkmam gerekiyormuş yoksa ayasayan varmış daha önce zorlandığım zaman falan oluyordu ama acı oluyordu olamam çatlak olmuş demişti doktorum ama şimdi ne acı falan yok taze kan geliyor eskiden az gelmişti şimdi biraz fazla acaba hamilelikte falan olabilirmi ya
Eyluladam15 Yldzalra hamilelikten mi bilmiyorum ama 2 gün önce kız kardeşinden de geldi adet oldu sanmış ped falan almış kanın makattan geldiğini görünce korkmuş işte hastaneye götürdük test falan yapıldı doktor salgın var dedi korkulacak bişey yok dedi ilaç falan verdi
bukusum Yldzalra hemoroid vardır sende muhtelemen. Kabız okuyorsan çatlak olmuş olabilir. Tabi yine gorunsen iyi olur
Yldzalra Eyluladam15 Allah Allah nasıl Bi salginmis bu böyle ya inşallah devam etmez durur geçmiş olsun bu arada kardesinizede
ipekveatlas ya hemoroid ya da makatta olan bi fissür ve muhtemelen önceden olan bisey, birden hic acı sızı yokken kanama yapabilir. baharatlı,acı yediysen ya da su icmediysen bunlarda tetikleyebilir kabız olmamaya çalış
Yldzalra ipekveatlas inşallah canm ya bol su içen biriyim aslında ama ben kan ilacinkullaniyorum o biraz kabızlık yapıyordu ama son zamanda kabizda değildim hic anlamadm acı falan olmuş olsa hadi dicem çatlak falan acıda olmadı ondan korkuyorum bende
Eyluladam15 Yldzalra bizde çok korktuk ama öyle dedi doktor şimdi rahat ilaçlarından dolayı dün de yengemin olmuş
ipekveatlas Yldzalra aynısını ailemden birisi yaşadı bizimde ödümüz kopmuştu çünkü ne acı ne sızı ne kabızlık hiç bişey yokken kanaması olmuş direkt acile gittik tabii, kontrol ettiler makat fissür oluşmuş. önceden olan bişey şimdi kanama yapıyo dedi doktor.. kabız olmaması için ilaç verdi bi de krem vermişti sonra geçti. korkma sende bişey yoktur allahın izniyle geçer