Hafize3536 Kızlar flo die bir uygulama var ben ordan takip ettim yumurtlamamı ve hamile kaldım bence indirin şansınızı deneyin derim🙏🏻 Allah bebek isteyenlere sizlerede nasip etsin hep dualar ediyorum. Böyle inşallah umudunuzu kesmeyin🧸
Taricat Deletedmon72737 fiyatlar uçmuş gerçekten 🤦🏻♀️ evet bende önce Allah sonra Ebru hanım sayesinde gebe kalabildim Allah razı olsun çok ilgilendi 🤲🏻 Rabbim size de sağlıkla nasip etsin 🤲🏻
Sonikiuc Deletedmon72737 yumurtlama bazen bire bir 14. Günde olmuyor. Elinizde test yoksa me zaman olursa olsun muhakkak 2 günde 1 değerlendirin. Ağır şeylerde kaldırmayın. Ben ovulasyon testi kullanmadım ama günler düzenliydi. Ben yumurtlama tarihim tuttu derken meğer adetten önceki hafta yani yumurtlama şansı dusuk denen günlerde tutmuş bebek. Ve ben adet sanırken kanamam olmuş. Kahverengimsiydi Ben de herhalde sıkıntılı bir adet diye düşünmüştüm
Taricat Eyluladam15 haklısınız insanın evliligini dahi etkiliyor bu durum bende çok ağlar çok sorunlar yaşardım zamanında 🤦🏻♀️
Eyluladam15 Taricat evet çok zordu eşimin de desteği ile attım kafamdan yedim içtim gezdim hep başka şeylerle meşgul oldum derken oğlum supriz yaptı
Deletedmon72737 Eyluladam15 benimde 1 kere oldu ondan sonra hic gebelik yaşamadım gecen doktora gittik kapıda kadinlarla konuşuyorm gebemisn dediler hayr dedim istiyorum dedim ama dedi doktora soyle filn sonra dedi ysn kac dedim 18 dedi sen cok gencsin der gonderir seni gez toz hayatini yasa dedi bana ya evleneli 1 seneyi geçiyor gezip tozmakta hiç bişey ben anne olmak istiyorum evimden çocuk sesi gelsin istiyorum 🥺😔
Eyluladam15 Deletedmon72737 yok aşkım ya öyle bişey yok 1 seneyi geçirenlere istiyor testi yasa bakmıyor ki
Hafize3536 Deletedmon72737 ben onu takip ederek hamile kaldım inşallah darısı başına 😭 denemeye devam hemen olmaz tabi 2 aydan sonra oldu benim
Hafize3536 Deletedmon72737 doktorlara gidin hersey cok ilerledi sitres yapma allah nasip eder inşallah😭
Hybrkn Deletedmon72737 instagramda bir gebenin günlüğü sayfasından alın testler mükemmel gerisi yalan
kumralface35 eminedogan58 valla benimde ikinci alışım bi sorun yaşamadım 20lik +6 adet gebelik testi testi yanlış yapmış olabilirsiniz belki ben hep aynı saatte ve iki saat önceden sıvı alımını bırakıyordum
Pemberuya Deletedmon72737 kuzum benim 5 ay tutmadi 6. Ayda 2-3-2-3 günler şeklinde ilişkiye girdik öyle tuttu gerçi kaybettim ama bence böyle deneyin birde öneririm yani mfk yöntemi
Deletedmon72737 Pemberuya cok üzüldüm çok gecmis olsun 🙏 rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın bende düşük yaptım dilerim allahtan en kısa sürede hepimizin kucağında bir bebişi olur
Pemberuya Deletedmon72737 evet gerçekten zor hani insanlar düşük deyipte geçiyor ama yaşayan bilir.. sizin ne zaman oldu? Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize❤️