Lizbonn Aselsevde nişan geldi suyumda gece 1’de geldi işte ondan sonra sancılarım başlamıştı zaten öglen 1’de de doğum yaptım
aslhankrhan94 Aselsevde Nişan geldikten sonra 5 gün içerisinde doğum gerçekleşiyo diye biliyorum. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
kahvesever__ Aselsevde kişiden kişiye değişiyor canım o maalesef her insan bir olmuyor benim sabah nişanım geldi gece suyum geldi bir gün hastanede yatım sonra doğum olduğu
Tubmavi Mltmsncn sancı varken nasıl uyudunuz ya doğum başladı diye hastane gitmediniz mi ben hemen koşarım 🤡
Mltmsncn Tubmavi sancı beni çok zorlamadı hastanemde biraz uzaktı yolda sakin gttim baya vardıgımda 7 cm olmustu bile, darısı basınıza inşallah az acılı olsn 🤗
Birkuzucukbeklerken Aselsevde başkasını bilmem ama benim adet sancisi gibi sancilarim vardi zaten gece 12 gibi başlamıştı saat 3 gibi nisanim geldi sabah 5 de kizim dogdu
Mltmsncn Aselsevde herkeste öyle olmuyo hatta genelde nişan geliyo 1 hafta içinde bile sancı gelmeyenler oluyo. Bende sancıdan sonra geldi şaşırdım hatta
Bicicek_bibocek Benim 4 gün oldu geleli ama sancı vs hiç bişey yok maalesef. Belirsizlik içinde beklemek kötü. Kızımda ikindi vakti gelmişti sabahına doğum yapmistm
Ebruskaa4331 Aselsevde dün doğum yaptım. Hafif kahverengi jelimsi bişeydi benimki. Ama herkesin değişik oluyor