Sedaknrg 28 Haziran da doğuruyorum Allah kısmet ederse 🙏🏻 Heyecan, stres, korku, mutluluk duygu karmaşası yaşıyorum 🥹
Smyye1B Sedaknrg Benimde son 25 programa göre 😇 Ama beni gören herkes sanki anlaşmış gibi 10 gün içinde doğurursun diyor 🙄😇
Nur123aa Sedaknrg ya bizimde son 26 💙 bebeğim en son makat gelişi idi şimdi geldik doktordan dönmüş çok korkmuştum dönmez diye 😄
nzh18 Şimdiden hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini. Benimde 27 Haziran sezeryan günüm. Çok sıkıntılı hamilelik yaşadım. Hala aklimda soru işaretleri atamıyorum kafamdan. Bı yanimsa hayrlisini herzaman diliyor. Allah sağlıklı sıhhatli kucaklamaya.nasip etsin hepimize 🤲🤲
Sedaknrg nzh18 Rabbim size de sağlıkla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 Onun kokusunu aldığımız anda yaşadığımız tüm sıkıntılar bi anda uçup gidecek 🌸
nzh18 İnşallah tek duam. Şuan büyük kızımla kardeşinin gelişini bekliyoruz heyecanla💜 allh isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın.🤲
Sedaknrg nzh18 amin inşallah 🙏🏻Ne güzel tecrübeli anne 🌸 benim ilk doğumum olacak duygular Nirvana da 🥲
Sedaknrg Smyye1B aslında programa göre 38🥹 planlı sezeryan olacağım o yüzden 25 😌 rabbim sağlıkla zamanında kavuşmayı nasip etsin
nzh18 Sedaknrg evet 7 yaşında bir kızım daha var. Allah evlatlarımıza sağlık.sihhat versin🤲 ilk çocuk bambaşka heycanlar 2.si bambaskaymis. Şuan küçüğün sağlığı büyüğün pskolojisi derken kendimi unuttum🤭
Aleynasvr Uygulamaya göre benim de son 25 ama bakalım uyuacak mi suyumda azalma var sürekli takip ediliyo her an her şey olabilir gibi😄
Aleynasvr Smyye1B benimde öyle gibi ama çok belirsiz 40 a kadar bekleyedebilir her an olabilir de dedi doktor suyum az😀
Smyye1B Aleynasvr Aaa benimde pazartesi suyumda sızıntı oldu ama şuanlık sorun yok sanırım ebe alttan muayene etti ama ağrılarım çok var karnım felan da baya indi aşağıya. 😇 Pazartesi gidicem bakalım doktora. Telefonda konuştuk kilosu iyi doğsa sorun olmaz demişti 😇
Aleynasvr Smyye1B bana da doğsa da sorun yok dedi ama haftada iki kez kontrole gidiyorum her gittiğimde doğurur muyum acaba heyecanı var su daha da azalırsa alacak 😀 aa alttan muayene olmadım ben hiç kötü muydu bir de ishal var mı sende ben hep ishalim doğum yaklaştı belirtisi mi bu acaba
Sedaknrg Denzk ayyy çok az kalmış 🧿 bende son günler ne uyku kalır ne bişey herhalde 🥲 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Smyye1B Aleynasvr Muayeneden çıktıktan sonra eşime dedim ki ben doğuramıycam galiba muayene böyleyse doğum nasıldır 😂ishal değil de çok affedersin günde 3 defa felan lavobaya çıkıyorum.
Aleynasvr Smyye1B eyvahlar olsun oyleyse 😅😅 ben bir haftadır ishalim ya sanirim gidip serum yemeden olmayacak susuz kaldım iyice. Doğuma az kaldığında oluyor dogum belirtiis diyorlar ama bilmem artik