HavvaNurr38 Arkadaşlar ikiz gebeyim 10 gün sonra sezaryen için gün verdi doktorum ama genel mi spinal mi olsam diye çok düşünüyorum. Doktorum tercihi bana bıraktı ben kararsızım sizce hangisi daha rahat bir doğum olur önerilerinizi bekliyorum.
TazeAnne06 HavvaNurr38 kaç haftalıksınız acaba 😊 ben belden uyuşturulan anestezi isticem bana bırakılırsa tabi😊
Gny18 HavvaNurr38 selametle gelsinler canım. İnşallah doğumdan sonra dogum hikayeni bizimle paylaşır mısın?. Pozitif dogumun olması dileği ile 😍
calisknmelike HavvaNurr38 spinal yapmanı tavsiye ederim. bende çok korkuyordum sezeryan sırasında uyanık olmaktan ama hiç düşündüğümüz gibi korkutucu değil. Aksine çok güzel bebeklerinin doğumuna şahit olmak. Çok gergin olursan sakinleştirici yapılıyor zaten. Ayrıca ameliyat başladıktan beş dk sonra falan bebeklerinin ağlama sesini duyacaksın zaten o an herşey bitiyor ondan sonrası umrunda olmuyor ☺☺
HavvaNurr38 2kezAnneyim Şuan sağdaki bebek 2300 gr soldaki 1900 gr dedi doktor 10 güne kadar biraz daha kilo alırlar hayırlısı bakalım artık. Siz kaç haftalıksınız
HavvaNurr38 calisknmelike Bende de biraz korku ve düşünce var ama deneyip göreceğiz inşallah iyi geçer 😊
Merveikratanem HavvaNurr38 bende ocak ayında doğum yaptim ikizlerimi belden uyusturdulqr daha rahat oldu genel de uyanınca agriyi bir anda hissediyorsun ama belden uyustugunda yavaş yavaş hissediyorsunuz o zamanada ağrı azalıyor
HavvaNurr38 Merveikratanem ameliyat esnasında hissediyor musunuz dokunmaları vs acı oluyor mu ben ondan tereddüt ediyorum
Merveikratanem HavvaNurr38 söyleyim size ben ameliyat oldum yumurtalıklarimda kist vardi genel anestezi ile uyanırken felaket ağrı hissettim bir anda ama belden uyusturulup ameliyat oldum hafif hafif ara ara agri oldu ama dayanilmayacak gibi değil üstümü giymeye kalktigimda hafif uyuşukluk vardi agri cok degil yürümeye kalktigimda biraz ağrım oldu onuda korse taktim dik yürüdüm agrim hafifti korse olmayinca karnim sarkik olunca ağrı cok oluyordu iki büklüm yürüyordum