-MinikveAnnesi- Birminikcivciv benimde alerjim var hamilelikten dolayı ilacımı da icemiyorum. Hapsururken basta kendimi kasıyordum karnıma sancı giriyordu sonra rahat bıraktım o kadar sıkıntı olmadı doktorunla görüştün mü kullanabileceğin bir ilac icin vs
EssoSavve Birminikcivciv canım bende hamileliğimde çok hasta oldum covid bile oldum öksürmek hapşırmak bebeğe zarar vermez doktorum öyle söylemişti kadın doğum doktoruna sor illaki ilaçları vardır alerji çok illet bi hastalık rabbim şifanı versin inşallah 🤲🏻
Birminikcivciv -MinikveAnnesi- Evettt benimde bazen öyle sancı Giriyorki anlatamam doktora bir dahaki sefere söyleyeyim içi sıkışıyor sanki
[silindi] Birminikcivciv o kadar çok hapşuruyordum ki doktoruma sordum bebeğe zarar verir mi diye bir şey olmaz korkma dedi. Siz de rahat olun. 3 ayı bitirince alerji doktorum gebeliğe uygun ilaçlar verdi artık onlara devam ediyorum çünkü dayanılacak gibi değildi artık çok rahatladım.
Srfe Benmde alerjim var bu hafta tuttu epeydir böyle bı kadar olmuyordum… öksürüp hapsurumca içim acıyordu biraz geçse diye dua ediyorm hafifledi cok şükür biraz … Allahm şifa versin bizlere
Snmsnm61 Birminikcivciv benimde alerjim var çok hapşuruyorum ama dr kesinlikle ilaç vermiyor, bebeğin gelişimini engelliyormuş. Ben sadece sezeryandan sonra için korkuyorum 😫