Birminikannesii merhaba canım öncelikle çok geçmiş olsun benim başıma geldi 12*3 haftaya kadar herhangi bir problem yoktu 13+3 de cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde kistik higroma teşhisi konuldu ense kalınlığı 9,3 mm başından sırtından karnına kadar ödem toplamıştı hemen perinatolojiye yönlendirdi cvs yapıldı sonuçlarım temiz çıktı tabi bu süreçte gitmediğim doktor kalmadı herkes aldırmamı söyledi ben aldırmadım düzelir dedim bebeğim annesini bırakmaz dedim perinatoloji doktorumda yaşamaz dedi zaten ölür bende dedim ben kıyamam gittiği yere kadar artık çok zor günler geçirdik test sonuçlarım temiz gelince sevindim koşa koşa perinatolojiye gittik ama maalesef boynuna ve tüm vücuduna yayılmaya devam etmişti kalbi de sağa ittirmişti bende de ödem oluşmaya başlamıştı baya şiştim hala da ödem dolu vücudum en son çapaya gittik heyete çıktım beni zehirlemeye başlayınca sonlandırıldı aradan 4 ay geçti yeniden hamile kaldım oda kese gelişmedi düşük oldu kimyasal gibi şimdi yine istiyorum ama artık o kadar korkuyorum ki 😞😢 inşallah sen yaşamazsın benim yaşadıklarımı Rabbim evladını sana bağışlasın