Ilaydaozkan8 Yagmur-2953 bence zararlı değil yani ben 9. Ayımdayım her ay düzenli olarak gittim bi sıkıntı yaşamadım hatta bugün doğumdan önce son sirime gittim kuaförüme
Buketyusra Yagmur-2953 ikinci hamileliğimde her ay gittim hatta sancım vardı doğum yapacağım gün sabah gitmiştim hiç bir sıkıntı olmadı şimdi yine hamileyim yine gidiyorum en azından 1 ay rahatsın
Buketyusra Yagmur-2953 son zamanlarda kasarsan kendini doğumu başlatabilir diye öyle yazıyor ama iki hamileliğimdede gittim 39. Haftada doğurdum
Ilaydaozkan8 Yagmur-2953 benim genel olarak acı seviyem yüksek yani pek canım acımaz o yüzden bir şey diyemiyorum 🤷🏻♀️
seda2209 Yagmur-2953 ben agdaya ilk başladığım günü hatırlıyorum ilk olmasına rağmen genitalde bile acı hissetmedim kuaförüm şaşırmıştı. Şimdi ne zaman gitsem aşırı canım acıyor dayanamıyorum. Bence acı artıyor.
Mineoooo Ben doktora sordum ağdaya sorun olmaz dedi uyuşturucu kremi sordum onu da kullanabilirsin dedi Bi kaçtır o şekilde yaptırıyorum
Yagmur-2953 seda2209 Doğrudur valla bakalım nolcak bugün gidicem çok acırsa bıraktırırım artık yapıcak bişey yok 🙈
Yagmur-2953 sdymtl Evet yaa bende jiletle aldım hep ama ağda yaptırıyım dedim bu sefer bakalım çok acıtsa yaptırmam artık 😂😂
Fatma023 Ben kendim yaptım 26 haftalık gebeyim ama karnım çok büyük normalde acı hissederdim ama bu sefer hiç hissetmedim.