Humayun02 İlk gebeliğimde 30 kilo aldım normal doğum yaptım altı ayda eski kiloma döndüm ama çok ağırlaştım bunda 21 haftalık 8 kilo almışım karnım çıktı millet 30 haftalık zannediyor ilkinde karnım 32 den sonra belirgin hale gelmişti yani büyük karpuz gibi napcam bilmiyorum ekmek yemiyorum ama pilav salata 2-3 tabak yiyorum karpuz günlük bitiyor ve yemezsem vicdan azabı çekiyorum sanki az yemişim gibi 50 kiloydum gebelik öncesi şuan 58 olmuşum 21 haftalık daha of sizler ne yapıyorsunuz yürüyüş ara ara yapıyorum işim masa başı rapor aldım 1 ay gitmiycem çünkü otura otura ödem oldu her yerim
ulkuhandhm Humayun02 ödem oturmadan değilde kg alımında daha çok oluyor ama her gebelik farklı kimisi alıyor kimisi almıyor yani kendini başka anne adayları ile kıyaslayıp kendini üzme ne güzel eski kg sonradan dönüyorsun bu çok hüzel bişey buna odaklan 😍 bende 23 haftalık gebeyim 2 kg aldım şuan
kayaa0 Humayun02 kııızz 2-3 tabak pilav salata ne maşallah😅 ye gitsin boşver bebeğine sana kan can olsun. İkinizin de sağlığına zarar olacak bi durum olmadığı sürece hamilelikte de emzirme döneminde de kilo kafaya takılmamalı bence. Canın istiyorken ye işte ne güzel 😅 hem herkeste farklılık gösteren bi durum bu, kimseyle kendini kıyaslayıp can da sıkma yani boş yere :)
minikmucizemmmmmmm Humayun02 24+1 bende 71 ile hamile kaldım şuan 81 kiloyum 10 kilo almışım benim için çok fazla ama sadece karın ve basen bölgesi etli benim ve boyum 176 biraz ordan yırtıyorum 🙈
EssoSavve Humayun02 75 kiloyla hamile kaldım 78 çıktım doğumdan sonra 74 d düştüm daha var veririm inşallah 😁😍
Ozgednc 23+5 haftalık ikizlere hamileyim bende 3 kilo aldım çalışıyorum hareketliyim işede yürüyerek gidiyorum belki onun etkisi vardır
Defneazra Henüz 19+5 teym 5 kilo almışm aşırı hareketli değilim zaten şimdi hiçbirşey yapasm gelmiyor yürümek bana zor geliyor 😝
Humayun02 Bende nöbet usulü çalışıyorum ama yiyip yiyip uyuyorum her gün hamile pilatesi falan yapıyorum ama kafama takıldı karnım büyük bir karpuz kadar ve hantallaştım aynı haftalarda gebe olanlara bakıyorum kilo bile almamışlar karınlar düz gibi moralim bozuldu bebeğin gelişimi iyi önde bile hatta ama gebelik şekeri gibi bir problemimiz yok yemezsem de olmuyor vicdan azabı ama kilo da psikolojimi bozuyor offf
xxx78 Bnde 23 haftaligim 8 kilo aldim ancak emzirirken ilk 40 gunde akip gidiyor ilkinde oyle olmustu hatta hilelegimden onceki kilomun altina dusmustum
Mirach 30+1 deyim, 18-19 kilo aldım 😂 sen ve bebeğin sağlıklı olduğu sürece kafana takma, ben kiloluydum zaten daha da şiştim ama napalım veririz bi şekilde
Archenemy_56 Humayun02 kelin merhemi olsa başına sürermiş canım 😂 ben de ilk gebeliğimde 25 kilo aldım ki son 3 hafta tartılmadım kesin 30u bulmuşumdur 🤦🏻♀️ Şuan 19.haftadayım 6 kilo aldım tek temennim ilk gebeliğimdeki gibi 3 ayda eski Halime dönmek 🤲🏻 Biraz genetik ilkinde verdiysek yine veririZ inş takılma ye gitsin ben öyle yapıyorum 😂😂
Humayun02 Archenemy_56 inşaAllah öyle olur ne güzel toparlamıştım oysa ki göbek bile sıkılaşmıştı bunda dikkat edeceğim demiştim olmadı neyse kızçem sağlıklı doğsun da