mavininhertonuu Sanempolatt İçine giyeceğine küloduna kadar sormuşsun burda gelip laga luga yapıyosun önce kendine zıpla sen.
Sanempolatt mavininhertonuu okuma özürün var sanırım içime giyeceğim külodu değil? Hamile külodu Rahat mı diye sordum boşuna para vermemek açısından keşke iyi okusaydın eksik beyin..
mavininhertonuu Deletedmom_13 Bulmuşsun 😅😅😅😅😅 sinir oldum ya, sakindim taaki bu arkadaş yorum yapana kadar 🤦🏻♀️😅
mavininhertonuu Cananyildiz başkasının ne şekilde yıkadığını nerden bilebilirim toxoplazma diye bir gerçek var ya mesela
Cananyildiz mavininhertonuu yediğimiz hic birseyin bir garantisi yokki. Ekmeğin peynirin nasıl yapıldığını biliyormuyuz . Tabakta aldığım zaman yesillikleri bidaha yıkıyorum veya evden kullanıyorum ben.
Deletedmom7373700 mavininhertonuu gelen yeşilliği öylece yıkamadan mı yiyorsunuz ? Hamile değilken bile o gelenleri yıkamadan yemem asla. Yıkar yer ya da evimde kendi yeşilliğimi kullanırım. Yıkamadan dışardan gelen şeyi niye yiyelim.
Neslihan81 mavininhertonuu valla öyle bir yedim ki sonrasında midem çok yandı ama gaviskon içiyordum peşine 🤣
mavininhertonuu Cananyildiz işte o yüzden yiyen var mı diye sordum yiyen varsa bend eiçim rahat yiyeyim en azından diye bunda muhalefet olunca birşey görmüyorum
Cananyildiz mavininhertonuu ben birsey demedim ki bende merak ediyorum sizin merak ettiğiniz gibi size soruyorum 😂
mavininhertonuu Cananyildiz Başta bana öyle geldi belkide. Artık bilemiyorum kim ne hisle cevap veriyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😅 biliyosun herkes herşeye muhalefet 😬
Merveofs mavininhertonuu etsiz olduğu sürece yiyebilirsin canım bir zararı yok yani ben 29 haftadayım şimdiye kadar sürekli yedim bazen haftada 2-3 yediğim bile oluyor