Semrasular Kızlar rahatlamak İÇİN duşa girmiştim vajina çevremde ciddi bir şişlik fark ettim şimdiye kadar hiç dikkat etmezdim kontrol falanda etmezdim bugün şans eseri baktım ve onu hissettim. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı aranızda ? 29+5 haftalıkğım
goktugunannesii Semrasular geçen hafta hastanede ebemiz böyle durumlarla karşılaşabileceğimizi söylemişti..
1234momsss Semrasular vajinal varis olabilir bendede var çok agrı yapıyor dizlerime kadar vuruyor bazen yımru gibi şişlikler var
Semrasular Bebeklerim34 vajina girişin çevresi sağ sol kısımları duştan çıkınca biraz daha indi sanki bu ara çatı ağrılarımda çok sanırım o yüzdende oluyor ama bilemedim.
Semrasular goktugunannesii yaaa bende hiç bakmam elimi kolay kolay oraya atmam yani dedim bi bakayım iyiki baktım ona rastladım doktoruma yazdım şimdi haber bekliyorum.
Semrasular VeraRi19 yaaa şimdi dikkat ettim doktorum görüntü istedi damarlarım dışında sanırım benimde öyle
Semrasular 1234momsss evet evet 1 haftadır çatı ağrısı var diyorum yürüyemiyorum oturup kalkamıyorum inanılmaz ağrım oluyor demek ondan. Tedavisi yokmu bunun korktum görünce ben hiç böyle bişey daha önce görmedim.
1234momsss Semrasular ilk hamileliğimdede olmustu malesef varis çorabı dışında bişey vermiyorlar doğumdan sonra hemen geçti şimdi tekrar çıktı 😟
Semrasular edis22 üst kısmı değil canım vajina giriş çevresi şiş ve damarlarım dışında belli bende ilk kes karşılaştım bu durumla
Semrasular Ayliz_123 ay ben günde 2 kez çamaşır değişiyorum çişimi yapmış gibi ıslanıyor bunu anlamıyorum neden o kadar ıslanıyor
Ayliz_123 Semrasular bir nevi enfeksiyon orda toplanıyor aslında gelen de enfeksiyon akıntı benim çok oluyor zaten o akıntı gelmese ağrı çok olur Havalarda sıcak terliyoruz daha çok dikkat etmemiz gerek
Semrasular Yldzzduygu ilaç falan verdimi ne dedi doktor normal doğuma engelmi acaba. Ay görünce korktum ben ya elim ayağıma girdi.
Semrasular Ayliz_123 bu zamana kadar tertemiz geldim sıfır sıkıntı ama şuanda bununla karşılaştım neyse hayırlısı bakalım