ozlemkrkmz F_gnc1307 33 haftalığım 32 de kontrolümde nst ye girmedim 35 de tekrar kontrole gidicem o zaman girerim diye düşünüyorum çatı muayenesi konusunda bişey demedi
Hafize3536 36 hafta olduk sancı cıkmıyor haftaya kontrolümüz var bakalım me olacak 👼🏻 Kızımın gelesi yok
GriMavi 37+4 2 kez girdim şimdiye kadar Birşey çıkmadı Bu cuma tekrar gircem bakalım Yalancı sancılarım oluyor ama arada
Rav-Ebu F_gnc1307 1 aydır doktora gitmedim şuan 31 haftalık hamileyim ayın 15 inde randevum var o zaman 33 haftalık olacağım nar ye o zaman girerim am çokta önemli değil çünkü Sezaryen olacağım
Eminecak F_gnc1307 geçen hafta girdim 35 de. Sancılarım çıktı muayene oldum tekrar girdim bir sıkıntı çıkmadı sonra. Diş ağrısı bastırıyor bu aralar anlamsızca gitsem yine sanci çıkar
NOG_06 Haftadayım bayadır kasılmalarım oluyordu sancılar vs. Dün tetanoz 2. Doz için sağlık ocağına gittim bebeğe baktıkları sıra kasılmalarımın olduğunu söylediler doktoruna haber et dediler aşıyı yapmadılar, doktorda hemen yanına çağırdı nst ye bi girdim bir sancılar bi kasılmalar doktor iğne yaptırdı fitiller haplar şunlar bunlar geçmezse bırakamam seni dedi 34 den evvel doğurma dedi, 2. Kes nst ye girdi asla kesilmemişti doktorum yine bırakmadı eve git bi hap verdi onu kullan gel geri dedi ve şükür ki baya geçmişti ama ilaçların etkisi geçiyor artık tekrardan kasılmalarım oluyor, miniğim erken gelmek istiyor galiba, cuma günü tekrar çağırıldım yoğun kasılma ve sancıdan dolayı 🌸 zaten anlamıştım hastane çantamı hazırlamıştım bi kaç eksiğim vardı dün gelir gelmez biberonunu emziğini felan yıkadım, kasılmalarınız olursa takip edin kızlar 🙏🏻🥰
Catandbaby Haftama girer girmez regl ağrısına benzer ağrılar ve rahimde iğne batması hissiyle gittim açılma yok ama düzenli sancılarım çıktı 2 gündür hastanede yatıyorum hap ve serumlarla sancılarımı kesmeye çalışıyorlar ne olur ne olmaz diyede ciğer geliştirici vuruluyorum. Siz siz olun düzenli gidin yoksa sancılar doğumu tetikleyip başlatabilir ☺️