annelikheyecanim Kızlar kabin tiplerinin çift yönlü modeli var mı varsa tavsiye ettiğiniz modeli yazar mısınız travel sistemdense kabin tipine karar verdim ama kaç tane beğendiysem çift yönlü değildi
Vera09 annelikheyecanim ben de sormuştum e bebekte kabin boyda çift yönlü yok demişti ordaki çalışan ne kadar doğru bilmiyorum
Sinem-123 annelikheyecanim chicco goody plus çift yönlü olması lazım canım fiyatı bana biraz pahalı geldiği için Pierre cardin vovo almaya karar verdim çift yönlü değil ama arkada penceresi geniş baya en azından ordan kontrol ederim
Srdm Sinem-123 bende vovo aldım ama puset içine sığmıyor yenidoğan döneminde nasıl kullanıcaksınız siz puset minderiyle mi?
Sinem-123 Srdm yeni doğana uyumlu olduğu için bebek arabası puset kullanmayı düşünmüyorum tam yatar pozisyonda değil de sırt kısmı hafif kalkık olması yeterli. Puseti de kendi aracımızla bir yere giderken kullanırım diye düşünüyorum
Srdm Sinem-123 anladım çok teşekkür ederim puset sığmayınca bi kararsız kaldım da ama bakıyorum bastonlarda da sığsa bile tam yatar pozisyon falan sıkıntı uzunlamasına katlanması da tabiki, en iyisi bunu kullanmak olucak sanırım 😊