tatlisbirkiz Kızlar bugün rahim filmi çekildim, ortalama ne kadar süre sonra gebelik oldu sizlerde? Doktorum kolaylaştırdığını söyledi banada umut oldu 💞
Pinkdreamss tatlisbirkiz filmden sonraki ay olmadı klomen tedsvisi gördğm o ay kaldım iki ay içinde yani
Burcu0707 tatlisbirkiz ayni ayda kalirsin adetin 1ci gununden say ve 12 14 16 18 20 22 Gunleri birer kez iliskide bulun bu ay olur
tatlisbirkiz Pinkdreamss bilginiz vardır ozaman. Geçen ay sadece yumurta takibi yaptık doktorla. Yumurtam kendisi gelişti ama çatlamadı kist oldu. Dr da bu ay rahim filmi çekil klomen vericem dedi. Yumurtam kendisi büyüyorsa klomene ne gerek oluyor acaba bunu anlayamadım ben sizin yumurta büyümüyor muydu
Pinkdreamss tatlisbirkiz ben pko hstasıyım ne yumurta gelişiyor ne de çatlıyor adet düzeni diye bir şey de yok ama gene de cok şükür hamile kaldım sağ salım kavuştum bebeğime.yumurta takibinden sonuc alırsınız diye tahmin ediyorum
summer8 Pinkdreamss tatlisbirkiz ben de yumurta takibine gidiyorum gelişmesine bakcaz gelişmezse bi dahaki ay klomen verirm dedi. Nasıl oluyo gün mü veriyo şu gün değerlendirin gibi. 14.gün 13mmdi. :( geç yumurtluyosun herhalde dedi
Pinkdreamss summer8 klomen diye bir hap var onu veriyor yumurtayı buyutsün diye bap bitince gel diyor ölçüm yapıyor yumurta istenen boyuta geldi mi diye geldiyse kendiliğinden çatlıyorsa yumurtan iğne yazmıyor şu günü değerlendirin diyor ama eğer yumurta kendisi çatlamıyorsa çatlatma iğnesi veriyor eczaneden alıp vurduruyorsun hastanede fln sonra bekliyorsun tutup tutmadıgını görmek için ben oyle kaldoö iğne ile yani
tatlisbirkiz Nurklcc inşaAllah kuzum haberdar edelim birbirimizi adet günün ne zaman beraber bekleriz ❤️
tatlisbirkiz Tuqcefkn ayyy gerçekten bana öyle umut oluyosunuz ki anlatamam❤️❤️❤️ Çok sevindim darısı bana ve tüm isteyenlere ❤️