Sdtsnl Merhaba 30 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Sezeryan doğuma girerken herhangi bir imza atılıyor mu veya eşten bir belge imzalanması gerekiyor mu ?
kuzeymomsss Sdtsnl benim bildiğim acilen doğuma alındığında eşten imza alınıyor. Ben doğuma girmeden önce kendim imzaladım hep evrakları
kuzeymomsss Sdtsnl evet, çünkü sancı ile hastaneye gittiğim de doğum diye sanıp eşime imza attırmışlardı
Sevval4 Eş mi karar veriyor sezeryana niye onay için imza alınacak ki sanmıyorum, bizde olmadı öyle birşey
2kizanasi Zorunlu sezaryene alındım ve bırakın imzayı eşime haber bile vermemişler sezaryen olduğumu oda normal doğum katında beklemiş çıkacak karım diye 😢
Sevval4 Canım eşinle aranızdakini bilemem ama çok büyük meseleniz yoksa eğer yanında olmasını tavsiye ederim. Çok duygusal ve zor bir an doğuma girerken ve çıkışı. Yanında olmanı isterse müsaade et bence 🌸
Sdtsnl Yani tabi bende böyle olmasını istemezdim. Ama hamileyken şiddet gördüm zaten kendisinden. Hiç bir şekilde özür dilemedi. Zaten arayıp sormuyorda inşallah öyle bir durum olmaz.