Snnrkrk İstanbul eyüp ramide veya yakın çevrede oturan bakıcı arıyoruz 14 aylık bebeğe bakılacak bakıcı kendi evinde bakacak sabah bırakılıp akşam alınacak
EmirinBusrasi Snnrkrk burası anne bebek bilgi paylaşım platformu sanırım yerleri karıştırdınız 😏 İyice şaşırdılar
Mor_papatya_ Snnrkrk Ailenden yakınlarına tanıdığı güvendiği varsa bı öyle deneyin malum insanlar kötü davranışları yaklaşımları çok tehlikeli. Belgeli falan olsun tutacaksan bakıcı kzum devir eski devir değil
Mltmsncn Snnrkrk bende ramideyim. Sahibinden e ilan cıkın isterseniz. Bulmak cidden zordur buralarda.
Tubmavi Kamera koyup Kendi evinde baktırmak daha güvenli bence. Çevremdeki herkes o şekilde yapıyor da o yüzden onu tavsiye etmek istedim. Bazı insanlar tanıdıklarına baktırıyor onlar bile çocuklara kızıp bağırabiliyor vurabiliyor kamerasız çok zor.
Snnrkrk EmirinBusrasi sizi mi etiketleyip soru sordum zor durumda kalsanız sizde aynı şeyi yapardınız sizde şaşırdınız
designermom EmirinBusrasi annelerin gun odası kısmının açılımını tam olarak biliyor musunuz siz?kiz bakıcı ariyo yargı dağıtıyorsunuz sizin gibi insanlar insanlari iliklerine kadar hayattan soğutuyor ne bicim kafanız var hic anlamıyorum Ya kaynana görümce seks hersey var bu platformda anne bebek uygulaması ama kategorize edilmiş insanların enerjilerini emip durmayın
Snnrkrk designermom o konular konuşulunca sıkıntı yok ben bakıcı arıyorum diye başlık açınca şaşırmış oluyorum vallahi tuhaf insanlar
designermom Snnrkrk ya sadece bu degil ki hersey yazılabilir sanane dimi sanane nefret ediyorum bu tarz insanlardan.O zaman sabahtan akşama kadar bekle kim ne post açmış foruma uygun mu onu sorgula.Forumda gördükçe artık midem bulaniyo bu tarz kan emicilerden
Mor_papatya_ Snnrkrk Kuzum o çok dikkat et iyi araştır belgesi kaç tane iyi hizmeti var mı aldığın kişiyi internetten araştır kzum rabbim yardımcın olsun 🤲