Snmbysl Sevgi0734 iki haftada bu kadar degişim bilemedim belki doktorun yanılmıstır canım bilemedim şimdi
Snmbysl Yasmiinn bol bol meyve ye canım kasar peyniri hurma baskada suan aklıma gelmedi ama bence normal🥰
Snmbysl busraparlakci inşallah hiç bir sıkıntı yasamazsınız canım hem dogumun çok kolay olsun hemde bebiste sende çok sağlıklı ol🧡
Snmbysl Rabiakilif lütfen tedirgin oluncak bişey yok doktorun ne diyorsa o dogrudur hem endişelenecek birşey olsa söylemez miydi sence doktorun korkutma kendi her bebis aynı olacak diyede bişey yok içini ferah tut sen🧡
Seydasavrak Snmbysl valla hangisi kolay doğumsa öyle olsun kilosu hiç önemli değil doğunca da yedirir iciririm 😂😂
aksel1045 Kizlar bende 22+0 da gittim 600 Gr dedi doktorumuz normalmi sizde bana biraz fazlalığı olduğu söylendi şuan 25+5 haftalık olduk ayın 8de randavumuz var bakalım ne kadar olmuş oğluşum
Minianne04 aksel1045 erkek bebekler hep önden gidiyomuş canım benimde 19 haftada 380 gr 22 cm cıkmıştı şimdi kaç oldu bilmiyorum
Ipekyrdy Merviiss bizim erkek son adet tarihi 24 Kasım 30 Ağustos doğum görünüyor. Evet canım uygulama 40.haftayı baz alıyor
Merviiss Ipekyrdy masallah inşallah hayırlısı ile doğururuz evlatlarimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız