Gamzeates Gulusuguzell şuan 33+1 olmussunuz 32+6 ya kadar sayılıyor 😇 maşallah bakalım ne dicekler ben de 15 haziran da gidicem kontrole o zaman 33+3 olcam bakalım ne durum da bebişler
Aysezngn Ecetiryaki maşallah neyle besleniyorsunuz kg bebek çok daha çabuk toparlıyor o yüzden bende süt içip muz yiyorum sık sık ama fayda ediyor mu bilemiyorum
Ecetiryaki Aysezngn Çok çabuk o kiloya ulaşmış zaten bende çok şaşırdım benim özellikle yediğim bir şey yoktu iki kontrolüm arasında sadece 4 kez falan cici bebe süt yedim mama gibi yapıp canım çekmisti bide dedim belki biraz daha alır ama onun etkisiyse baya almış keşke yemeseydim diyorum 🤦🏻♀️ Çünkü normal doğum istiyorum o doğrultuda gidiyorum hatta 37.haftada 3cm açılmam olduğunu öğrendim, bakalım hayırlısı artık.
EzgiKly ENEP maşallah bebişlerinize🧿🧿 bende ikizlere hamileyim 19+4 olduk bugün. Bebeklere kilo aldıracak uyguladıgınz özel bişeyler var mı? Ne tavsiye edersiniz? Bir de hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Zeyneponur EzgiKly ben 30.haftamda 2000 gramdi suan 32 yim kac bilmiyorum ama ilac olarak decavit , imon balik yağı,monovit d3 ,kan ilaci kullanıyorum doktorum yaziyor yani vitamin eksikligim ve akdeniz anemisi var
ENEP EzgiKly gunluk kansulsndirici igne d3 ve magnezyum kullaniyorum gebeligin basindan beri duzenli olarak kaşar kabuklu ceviz cig badem ve findik yumurta ve bir sişe maden suyu cok faydali oluyor
3prens71 Snmbysl oy maşallh aynı haftdaymısız😀ıkı gun once gttım bnde 620 gr dedı dr haftasyla uyumlu dedı ama bna sankı az gıbı geldı
enbiannee Snmbysl bizde 24+3 günlüğüz az önce doktordan çıktım 707 gr dedi doktor haftasıyla uyumlu dedi 🌸🧿
EzgiKly Zeyneponur Ben gebeliğin başından beri takviye olarak vinalac kullanıyordum. Çok memnun kaldm. Zencefilli oldugu için ikiz olmalarına ragmen hiç bulantı yaşamadım. Şimdi omega 3 içeren multi vitamin elenatal 2 ye geçtim. Demir d vitamini takviyesi de alıyorum. İnşallah bebişlere şifa olur, sağlıkla gelirler. Rabbim herkese sağlıkla kucagına almayı nasip etsin🌺
minikturtam1 dilkkkk maşallah. Bizde 14 haftaligiz doktor 85 gr. Dedi. Acaba kucük bir. Bebekmi bizimkisi. Birde yeni doktor degistirdim. Diger doktorum hep geriden geldigini soyluyordu bu doktorda ölcum yapti günüyle uyumlu dedi ama kafam karisti.
dilkkkk minikturtam1 önemli olan günüyle uyumlu olması kilolar değişkenlik gosterebiliyor takma kafana. Sağlıklı olsunlarda herturlu besler buyuturuz onları biz :)