Snmbysl Ecetiryaki uuuu dogumu biraz zorlayıcı olucak gibi geldi 😅 tabi orasını Allah bilir de sağlıcakla alın gucagınıza❤️
Ecetiryaki Snmbysl evett banada öyle geldi bir anda almış bide 2 hafta önce 2900 dü kilosu 🤦🏻♀️😂 amin inşallah cümlemizin 🤲🏼💗
Snmbysl Nurcanyks doktorunuz bişey demediyse tabiki normaldir maşşallah sağlıcakla alın gucagınıza bebisi🧡
Snmbysl ENEP hay maşşallah ikizler ama tombislerde rabbim sağsağlim ikisinisini gucagınıza almayı nasip etsin 🥹🧡
Snmbysl Eliftskndzgn ay kız güzelliği olan bi oglusun olacakmıs gibi hissettim bi an 🥹 maşşallah sağsalim al gucagına insallah canım🧡
Snmbysl Aysesen16 ben çok özen gösteriyorum diyemem aslında ama bildigim kadarıyla avokado muz kasar peyniri süt yumurta bunlar güzel kilo aldırıyor bence kilosu iyi hem bir sorun olsa doktorunuz söyler di dimi kuruntu yapmayın kendinize bebisinize dikkat edin yeter🧡
RabiaBozat Snmbysl 2500 olmuş 😍 burda benle aynı haftada olan bazı annelerin bebekleri 3 kilo filan ama çok da takılmıyorum çok şükür sağlığımız yerinde kilosu da haftasıyla uyumlu dedi daha doğuma var alır illa ki ♥️
Snmbysl 2kezAnneyim oh maşşallah ikiside ne güzel gelişmis annesi rabbim sağlıcakla gucagına almayı nasip etsin ikizleri🥰
Snmbysl gamzelianne16 oy tosuncugum benim insallah herşey dilediginden daha güzel olur canım benim hem sana hem bebise rabbim sağlıklı olmayı nasip etsin 🥰
Tugbannebebek Snmbysl şimdiden kara kara düşünüyorum emzirirken napıcam diye, kucağımıza alınca daha farklı olur heralde, yani inşallah 🙏🏼🥺 herşeyden tiksindim yiyeceklerden filan bi şu zıkkımdan tiksinmedim
Aylin_16 Snmbysl ben şuan 39+6 oldum 39+3 te muayene olmuştım 3.250 demişti çatlıcam resmen bebişim bi gelmedi 🐥🥹 dua edin kızlar nolur bian evvel gelsin kendi sancımla doğurmak istiyorm