MinikkMucizemmm Kızlar merhabalar size bi sorum olacak şu an 32+2 deyim son bikaç günde ayaklarımda ve bileklerimde şişme oldu ve ağrıda yapıyo böyle olan veya bilgisi olan var mı ne yapabilirim önerisi olan var mı acaba? Baya tosbik bi ayak oldu 😬😬
ikramomm MinikkMucizemmm bu ben 32’dem beri benimde başladı hayatımda ilk defa yaşıyorum balon gibi hissiyatı var ellerimin ayaklarımın 🥶🥶 önerisi olan varsa bekliyorum bende
Sirkelimon MinikkMucizemmm 20 haftadan beri şişiyor ayaklarım 27 haftalığız alıştım artık tombul ayaklarımın olmasına
Svmbstp MinikkMucizemmm 37+4 bugun son 4 gündür davul gibi. Yaşlılar derdi de inanmazdım ağrıyor diye, tabanlarım sızlıyor resmen. Tuzlu yiyorsan bırakman lazım, bol su, bol yürüyüş 😂 ama faydasını göremedim ben henüz bide sen dene 😂🥹
Elisam123 MinikkMucizemmm doktor bana bol su iç demişti ama yine de ona fayda eden bişey yok canım ödem o ne zaman doğurdum o zaman balon gibi söndüm hattabeni gören sasiriyordu nasıl zayıfladın 2 günde diye hepsi havaymis 1 el ayak yanak davul gibi olmustum
MinikkMucizemmm Svmbstp 😬😄 aynen bende katılıyorum o nasıl ağrı öyle 🙄 tuzlu tüketme öyle ama bilemedim bakalım
gozdebaybars Magnezyum kullan canım suda eritilen günde 1 defa olarak doktorum verdi banada kullanıyorum iyi geliyor
gozdebaybars MinikkMucizemmm benim birde varisim var geceleri çok fena tutuyor soğuk su tutuyorum diz kapaktan aşağıya öyle yatıyorum bi nebze rahatlatıyor
Pinarl Idrar testini ihmal etmeyin protein cikarsa preaklamsi cikabilir testlerinizu duzenli yapdirin tansiyon ve tuza cok dikkat