Slmgr 36+3 olduk bugun. Bebegin kafası baski yapacagi icin doktor bu agrilara normal demişti. Ama dun aksamdan beri cok siddetli yaşıyorum hem belimde hem kasıklarimda🙁 gece hic uyuyamadim. En son dayanamayip agri kesici ictim. Biraz siddeti azaldi ama yine de coktu. Kas agrilari icin verdiği magnezyumdan icsem faydasi olur mu acaba? Dogum sancısı bi gidip bi geliyormus. Bendeki agrilar kesintisiz. Ama cok siddetli. Ne yapmaliyim acaba🙁
elifiii Slmgr 30. haftamdayım, akşamları kasık ağrım oluyor. Doktorumun bugün verdiği cevap dinlenerek geçmiyorsa sorun olabilir ama uzanınca geçiyorsa normal dedi. Ama sizin haftanız itibariyle belki yavaş yavaş vücudunuzu doğuma hazırlıyor olabilir.
Deniz2961 Slmgr cnm nts ye gr bu magnzym ıcereen kasılmalar gecer ama sen Bı doktra gt haftan doguma yakın cnku
Slmgr deletedmom503 sancı bi gelip bi gidiyor diyorlar. Bu kesintisiz olinca sanci degildir die.dusundum🤷♀️
Slmgr elifiii oturuyorum uzanıyorum kalkip evin icinde yuruyorum. Hicbirinde bir degisiklik olmuyor:(
Slmgr Deniz2961 smdi hitsem kendi doktorum da cıkmış olcak. Baskasi bakicak:( nst her saat yapiliyor dimi hastanelerde