Leyla001 Kızlar lütfen yazar mısınuz bana yaşayan var mı bu durumu varsa doğum oldumu naısl oldu doktor kalpte delik var ama önemsiz yerde olduğunu dedi bide bi hafta gerideymiş bunu yaşayan var mı ben ilk haftada zaten 4 gün gerideydi bebegimm ikili teste düşük risk çıktı detaylı da da böyle söylendi amniyosemtez öneriyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen
Leyla001 Ozgeozgul kalpte delik dedi ama dedi çok küçük yerde ve önemsiz dedi. Bide bi hafta gerideymiş üstüne ikili testte de risk çıkınca 13 haftada amniyosemtez öneriyor şimdi
Leyla001 Ozgeozgul bi kızım var bu ikinci gebeliğim ama ruhen ve bedenen çok bitiğim allahım sağlıkla kucağıma aldığım günleri nasip etsin 21 normalde dediğine göre 20 haftalık oluyorum
Ozgeozgul Leyla001 sizin yapabileceğiniz tek şey sağlıklı beslenmeye devam etmek ben öyle toparladım her gün ceviz avakado muz süt yoğurt çiğ badem fındık pekmez yedim
ersai Ozgeozgul benim 34 hafta 1918 kg doktor 2 hafta geride dedi. Cuma kontrol var inşallah alır. Siz farkı nasıl kapattınız acaba nasıl beslendiniz?
Ozgeozgul ersai her sabah yumurta kaşar ceviz avakado pekmez portakal suyu tükettim , ara öğün çiğ badem fındık muz süt tükettim , ikindi ara öğünde de yoğurt ve bi meyve tükettim , vitaminlerimi hep aldım