ikramomm Hanımlar ikili de tekli de denk gelir şans işi ama garantici olmak gerekirse tekli için istesek ayırtamayız sonuçta doğum belli değil normal olacağı için ama girdiğimizde ek ücret ödeyip özel odaya çıkabiliyor muyuz 🥲🥲
BeyzaF ikramomm her hastane de yok galiba o ya ben öyle duymuştum ama bizim burda sadece uzaktan ya da köylerden gelen ulaşım sıkıntısı olan hamileler için geçerliymiş. Torpille falan ayarlayabilirsek ayarlamaya çalışcaz bizde tekli oda hem daha hijyenik hem daha rahat olacaktır
benimmdunyamm ikramomm arkdasim Mersin’de şehir Hastanesi’nde doğurmuştu covidden dolayı zaten tek odaya almislardi hep orada nasıl bilmiyorum ama torpil lazım bence
cileklicookie ikramomm devlette para gecmiyormuş canim bende sormuştum 4 hastaneye kisacasi dayi lazim onun icin Covid donemi hep tek odalara alindi ama suan bir odada min2 max 4 kisi kaliyor
ikramomm Deletedmom727271 aynen sormak lazım doktorum yüzüme bile bakmadığından bakalım cevap verecek mi düzgünce 😄
SunnyG Sadece ücretle değil torpil de gerekiyor diye duymuştum. Ablam da çok istedi, parasını da verecekti ama bulamadı.
ikramomm BeyzaF aynen öyle bende o yüzden öyle istiyorum hastaneye evim 1 saat uzaklıkta en yakını bu arada belli ilçeden geldiğimiz için şans tanırlar
ikramomm zeylifestyles yaşadığım şehirde 2 özel hastane var ve doğumhaneleri yok… mecburi devletteyiz anlayacağınız yoksa kim parasıyla rezil olmak sürünmek ister devlette 😀