Happybayby İyi günler ben 5haftalık hamileyim dun kanamam oldu kahve ve kırmızı renk.hastaneye gittim düşük iğnesi ve kan uyuşmazlığı iğnesi vurup eve gönderdi. SIMD tekrar kanamam var ve küçük parçacıklar da var ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Cagla15 Happybayby düşük için Protestan vermedi gerekiyordu fitil niyetine vajinal yoldan alıcaksın kanamanı o biraz durdururdu. Uzan ve bol bol dinlen yatarken de ayaklarının altına yastık koy canım
[silindi] Happybayby dinlenmekten başka yapacağınız bir şey yok şu an tuvalet harici kalkmayın. Ultrasonda kanama bölgesini gördüler mi? Çok artarsa doktorunuza haber verin. Geçmiş olsun inş bir şey olmaz bebeğinize.
Cemos06 Happybayby iyi günler bende 5 haftalık gebeyim 2 gün önce öğrendim ve bugun doktora gittim ilk kez doktor kese benzeri bişey görüyorum dedi tam nette konuşmadı belki dış gebelikte olabilir diye sizin betanız kaç cıktı onu merak ettim
aydagulhaliloglu Happybayby Sen eşine söyle sana progestan alsın bir dahaki doktor randevuna kadar kullan. Bende öyle olduğjmda gecesi doktoru aradık eşime onu aldırdı sabah gittiğimdede kanama alanı olmuştu. Hem progestan hem proluton iğne verdi bana. 15′e kadar kullandım iğneyi. Kanama alanı ve düşük tehlikesi geçince kesti iğneyi ama progestana 35′e kadar devam dedi. Eğer kanamanız şiddetlenir be doktorunuza ulaşamazsanız acile gidin. İnşallah birşey olmadan atlatırsınız🤲🏻
aydagulhaliloglu Cemos06 Bende 5 haftalıkken keseyi direk görmüştü doktor sadece kalbini duyamamıştık. 8 haftalıkken tekrar gelin dedi gittiğimizde sıkıntı yoktu. Bence hemen başka bir doktorada görünün içiniz rahat eder en azından çünkü bazen doktorlar insanın sinirini gerçekten bozuyor. Stres yapmayın. Dualarım sizinle❤️
Happybayby aydagulhaliloglu çok sağolun bana duphaston verdi kullanıyorum şimdi yine acilen gittim değerlerin dune gore düşmüş dedi. Dahami kötüye gidiyor acaba
Happybayby aydagulhaliloglu Allah razi olsun sağolun iki doktora gorundum ikisi de ayni şeyi söyledi. Çok üzgünüm ama yapacak birşey yok haktan hayırlısı
Happybayby Bebek1989 gittim doktora parçacık olur zaten dedi ama rengi normal kırmızıya dönerse adet gibi cok kanama olursa sıkıntı dedi
aydagulhaliloglu Happybayby Değer düşmesi iyi değil diye biliyorum ama kesinde birşey diyemem tabi. Siz eğer devam ederse bir doktora görünün
Nazoooo Bende 5 haftalık hamileyim canım dün aynısını bende yaşadım minik minik pıhtı geldi kırmızı doktora gittim hemen progestan verdi ve dinlenmemi söyledi istirahat verdi. Korkma ihmaldr etme doktorunla iletişim halinde ol sürekli.