Nlyakts hayır canım özelde yaptım normal doğum diye başlandı iki gün çektik 12 saat suni şancı yedim oğlum aşağı inmediği için şancı tavan olsada açılma 3 'ün üstüne çıkamadı kontrol edilmekten kanama başladı altta tansiyon 17 11 olunca dogum sezeryan e dönüştü ikincide birinci sezeryan olduğu ve kalp ritmin bozuk 120 altına inmiyor hayacan korku bebegin bası kanala girmiş normal doğum için uğraşıyordu ama bir önceki sezeryan kesisini eritmisti bizde 36 da bugün sezeryan olmak zorunda kaldık hatta ben tüplerini de bağlayacağını söyledim hoca yaşın küçük yapmayalım demişti ama ilk doğumunda sorun olup ikinciye artmıştı 3 ye daha fazla sorun olacak diyip istediğimi söyledim ameliyat sonrası doktorum iyiki bağlamışız plesenta rahmine yapışmıştı zor kazıdım bir sonraki sefer olsa rahmini bile almak zorunda kalabiliriz dedi ameliyat 2.5 saat sürmüş problem yaşamışım bir geldim agliyorlar genel olduğum için ben kaç saat durdum bilmiyordum bebeğim ortada yoktu ona bişey oldu sandim bağırıyorum ne oldu diye oğlum yogunbakimda ben ise içerde solunum cihazına bağlanmak zorunda kalmisim onlar benim için ağlıyormuş şimdi ben toparlaamıyorum ama bebeğim cihaza bağlı kalacak bir sure