aycicegi22 5 haftalık gebeyim ilk bebeğim kalbi durdu kürtajla alındı. Bu ikinci gebeliğime önlem olarak kan sulandırıcı iğne verdi 1 haftadır kullanıyorum ama hiçbi test yapılmadı bana. Böyle kullanan var mı?
Umudayolculuk01 aycicegi22 ben 🙊 ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum ikincide doktorum önlem amaçlı başlattı 4. Haftada doğuma kadar devam dedi
Efemom2 aycicegi22 ben kullanıyorm bi 23hftalık kaybm var bide düşügüm var ama ben genetik test fln yaptırdım
elf_06 aycicegi22 benzer durumu yaşadım önlem amaçlı kan sulandırıcı başladık doğuma kadar kullanıcam
Berild Bende merak ediyorum bu konuyu. Benim de bir düşüğüm olmuştu pıhtılaşma testi falan yaptırmamıştım, doktorum önlem amaçlı başlatmıştı, 14.haftadayız şuan devam ediyorum hala ☺️ Ne kadar sürecek bilmiyorum
Efemom2 aycicegi22 ilkte yapmıyolar heralde benm 2oldugı için yaptılar hemen şuan hem igne hem coraspirin kullanıyorum
Umudayolculuk01 A_r_m_i07 evet her gün vuruyorum iğneyi 20. Haftaya kadar göbekten 20 den sonra koldan vurmaya başladım
aycicegi22 Çevremde böyle başlamadılar hiç ilk kayıptan sonra bana verince test yapmadan bende sormak istedim. Teşekkür ederim herkese🌸
Bebekdelisi aycicegi22 evet cnm test yapılmadan 30 H kullandım aksıne direnç oldu onu bıle kurtardı sımdı de kullanıyorum
Bebekdelisi aycicegi22 bebekte çeltik oldu mesela bu ciddi sorun ama bu ılacı kullandım ıcın etkılenmedık