Ebruli78 Doğum gerceklemesi için ne yapabilirim hurma ve yuruyus diyolar başka ne yapabilirim. Yardım edinnnn.
prensesimmm aynıyız ☺️Bizdede tık yok bel ağrısı oluyo ama geçiyo pazartesi gidicem büyük ihtimal sezaryen e alır çünkü 40a kadar beklerim demişti doktorum
Ebruli78 prensesimmm banada pazartesi gel dedi 1 hafta bekleriz dedi sence bekler mi ben dayanamıyorum zor yürüyorum adım atsam tuvaletim gelıyo bugün de fazla hareketli deıl zaten benim kız bide sağ tarafımı esir tuttmus hep orda çok canım yanıyo 😕😥😂😂
Cerenimo Valla ben her seyi yaptim. Nisan geleli 10 gun oluyor 2 cm de aciklik var ama bana misin demiyor. Bol yuruyus,squat,merdiven cikma,sicak du, hurma... son olarak bugun adacayi icmeye basladim.yoksa 5 gun sonra suni sanci verecekler
prensesimmm Ebruli78 aynen benim kızda sağ tarafta yaşıyor resmen çok sıkıldım artık çatı ağrısı çok oluyor bende
Cerenimo Ebruli78 hic biri etki etmedi maalesef. Yani simdilik bir sey yok. 2 haftadir da cayima vs tarcin koyuyorum cubuk tarcin yani. Normalde de cok severim😋 ama ayni.
prensesimmm Minnoss 40a kadar beklerim dedi gelmezse alırız dedi bende razıyım İnan fazla kilo almadım ama çok ağırlaştım birde oğlum 1.sınıfa başladı onunla ilgilenemem diye alsın istiyorum en azında 1haftada iğleşirim
Minnoss prensesimmm inan bnde oyle istiyorum bizde 40 olduk canim cok yorgun hissediyorum devlette mi olucak dogumun