Melisakplnn Kızlar namazımı kaçırmayan biriyim 6. Ayıma girdim ama zorlanıyorum artık kaçırıyorum uyuyorum yine namaz kaçıyor acaba doğum yapana kadar aramı versem diyorum kendımı cok kötü hissediyorum yazarken bile 😔
Azmiebru Melisakplnn canım Allah kabul etsin öncelikle bende kılıyorum inan bende zorlanıyorum sandalyede kılıyorum ayaklarım sarktigi için sızlıyor oturarak kilamiyorum sırtımdan yinede bisekilde kılmaya çalışıyorum
Zehra2412 Melisakplnn bu düşünceyi at kafandan kuzum sakın ara verme sandalyede kil bi şekilde kil kaçırdığın namazlar için kaza yap ama bırakma.. Rabbim her şeyin kolaylığını verir sen şeytana uyma 🥰🥰🥰🥰
Rabia344 Melisakplnn Allah yardımcın olsun ama İnan bende zorlanıyorum 8. Ayımdayım ayaklarım görsen bavul gibi 🥲 ki bel fıtığım var ara sıra tutuyo ama mecburen oturarak kılıyorum için rahat etmiyorsa oturarak deneyebilirsin 😊
minik_koala_ve_annesi Melisakplnn masllah allah muavfâk eylesin insallah oturarak deneyebilirsin canim
Esmaaae Bence unutuyorda olsanız koşmaya devam etmelisiniz ne güzel 6 ay boyunca kılmışsınız bebeğinizden huzur veren bişey olduğunu düşünüyorum ben.. ne kadar unutmanızda devam etmelisiniz bence ❤️❤️
Nezii Namaz kılarken zorlanmanız bilinçaltınızda unutmanıza sebep oluyor olabilir. Oturarak kılın mesela kolaylaştırın. Ben serklajlıyım mecburen yatarak kılıyorum. Bence elimizdeki nimetin ve bebeğinizin şükrü namaz🤲🏻
Hacer13 Melisakplnn ay eminim çok zordur ama sakın bırakma ben bıraktım çok pişmanım insanın içine resmen şeytan çöküyor geri kolay kolay başlayamıyorsun
Sule90 Melisakplnn ara verilcek durum yok hamilelikte Allah vergisi bir durum hamile kalmadam öncede mutlaka kaçırmışsındır . Tabiki kaza kılman gerekir . Bu dönemde duaya daha çok ihtiyacın varken bırakılırmı
Hellili Melisakplnn Allah günah yazmasın da ben de ikiz gebeydim son aylarda artık çok zorlanıyordum sadece farzları kılmaya başladım şimdi de doğum yaptım o kılamadığım sünnetlerin telafisi olur belki diye nafile kılıyorum
Aytiii Melisakplnn Abdest için Mesh üstüne mest almanızı tavsiye ederim, kurtarıcı..ve sandalyede kılın🌸
Aytiii Melisakplnn Mest üstüne Mesh canım https://ty.gl/55qmcyyvqg isterseniz baka bilirsiz..ayağınızı yıkamaya gerek yok Mestlerin üzerine mesh ederek abdest alınmış olup, ayaklarından meshi çıkarak kişi ise sadece ayaklarını yıkaması ile abdest ancak tamamlanır. Mest üstünü mesh ederek alınan abdest kişiye kolaylık sağlar.
Btl2022 Melisakplnn ALLAH kabul etsin canım. Zorlanıyorsan sandalyede kıl. Ben eğilip kalkınca başım dönüyor o sebeple sandalyede secde ve tahhiyat kısmını kılıyorum. Çokta zorlanırsan hiç oturamayacak kadar farzını kıl. Dinimizde zorluk yok hamd olsun yataktan kalkamayacak durumdayken bile gözle kılmayı işaretle kılmayı yapabiliyorsun. 😊
Ecemhiram Melisakplnn bende 30 haftalığım iki haftaya kadar oturarak kıldım ağrım vardı diye ama kılamıyorum daha hem uyku hem sıkışma olduğu için
Antepgelini Melisakplnn kuzum bende 36ncı haftamdayım . Şiddetli kaburga ağrılarım oluyordu ve hamdolsun namazlarıma ara vermedim. Olabiliyor insan bazen uyanamıyor namazın geçtiği zamanlar oluyor. Her ne kadar öyle olsa da önemli olan ibadetlerde sürekli ve devamlı olmasıdır😉 en çok ihtiyacımız olan zamanda Rabbimizden uzaklaşmayalım bence de 🌸